Plaats uw vacature

Heeft u een vacature binnen de watersector? Voeg hem dan toe aan dit platform.

WaterJobs voor bedrijven
Upload uw CV

Zoekt u een baan binnen de water-sector? Upload uw CV en wij zoeken met u mee.

WaterJobs voor werkzoekenden

Word lid

Bedankt voor uw belangstelling voor WaterJobs. Het plaatsen van vacatures is een dienst exclusief voor leden van de WaterCampus partijen. 

Lid worden? Dat kan!

Wetsus

Bedrijven en kennisinstellingen kunnen op verschillende manieren participant worden van Wetsus. Deze varianten staan uitgebreid omschreven op https://www.wetsus.nl/how-can-organizations-join-wetsus/.  Het unieke samenwerkingsmodel kent vele voordelen, waaronder de vroege en exclusieve toegang tot wetenschappelijke onderzoeksresultaten en het deelnemen aan een zeer actief netwerk op het gebied van watertechnologie. De onderzoeken en thema’s staan op https://www.wetsus.nl/research-themes/

Informatie over participeren: johannes.boonstra@wetsus.nl

Water Alliance

Water Alliance richt zich vooral op het business deel van de watersector. Wij zijn met name  interessant voor de bedrijven die actief zijn binnen de watermarkt die bereid zijn samen te werken, te netwerken en die op zoek zijn naar een stukje extra markt en kennis. De leden zijn voor het overgrote deel MKB bedrijven.

Op basis van inventarisaties in persoonlijke gesprekken maar ook tijdens ledenbijeenkomsten stemmen we behoeftes af en anticiperen daarop. We organiseren events met verschillende inhoud (webinar/seminars, matchmaking) bij voorkeur samen met onze leden. We overleggen met leden welke internationale events interessant kunnen zijn en maken een programma daarop. 

We proberen onze leden zo breed mogelijk in de picture te zetten door middel van artikelen in onder andere ons magazine WaterProof, maar ook door onze (inter)nationale nieuwsbrieven. Onze leden proberen we zoveel mogelijk te verbinden aan bijvoorbeeld casussen; aan interessante (inter)nationale netwerk/cross over organisaties; aan (subsidie)projecten of andere interessante zaken.

En wat nog meer ?

  • U kunt gratis gebruik maken WaterJobs, onze vacature service;
  • U kunt als lid van de Water Alliance een actieve rol spelen bij events als onder andere het jaarlijkse WaterLink symposium;
  • Vermelding in het ledenboekje. Deze wordt in digitale en gedrukte vorm wereldwijd verspreid;
  • U kunt aansluiten bij de projecten die we aanjagen en beheren 

Alle voordelen van lidmaatschap zijn te vinden op onze website, of neem contact op met Hein Molenkamp via h.molenkamp@wateralliance.nl.


Centre of Expertise Water technology (CEW)

Het Centre of Expertise Water Technology (CEW) doet praktijkgericht onderzoek voor bedrijven die een volgende stap willen zetten richting een duurzame en circulaire economie. Dit doet het CEW samen met meer dan 200 studenten per jaar, die nieuwe inzichten en frisse ideeën inbrengen, aangevuld met de kennis en ervaring van CEW-onderzoekers, docenten en lectoren. Door zo praktijkgericht onderzoek te doen, versnelt het CEW innovatie en leidt het tegelijkertijd toekomstige medewerkers op voor de watertechnologiesector. Heeft u een watergerelateerde onderzoeksvraag? Wilt u meedraaien in platforms met sector-overstijgende onderzoeksthema’s als biofilm, nutriënten en geothermie? En/ of wenst u financiële ondersteuning voor uw onderzoek? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Länk Vaessen via: l.vaessen@cew.nl

Centrum voor Innovatief Vakmanschap Water (CIV )

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Water (CIV Water) is een innovatief kenniscentrum voor mbo’ers in de watersector. We richten ons op de ontwikkeling van jongeren én werkenden tot wendbaar vakman. Dit doen we door ontwikkeltrajecten vorm te geven in samenwerking met onderwijs en bedrijfsleven. We werken naast kennis, ook aan houding, gedrag en vaardigheden. 

De betrokken opleidingen zijn gericht op mbo-functies in de waterbranche. Denk aan: drinkwaterbedrijven, waterschappen, laboratoria, de toeleverende industrie (zoals de maakindustrie en installateurbedrijven) en de afnemende industrie (food, tuinbouw, etc.). Het gaat hierbij om analisten, laboranten, beheerders, operators en (proces)technici.

Daarnaast wordt de “CIV WaterCommunity” ingericht, een landelijk kennis- en ervaringsnetwerk voor mbo-opleiders in de waterbranche en een ontwikkelplaats voor nieuw onderwijs en nieuwe onderwijsmiddelen.

Aanvrager en leidende onderwijsinstelling is MBO Life Sciences, een samenwerking van Friesland College en Aeres MBO Leeuwarden, met opleidingen in watermanagement, milieu, procestechniek, laboratoriumtechniek, voeding & technologie.CIV Water is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden. Neem contact op met Pieter Hoekstra via p.hoekstra@civwater.nl voor meer informatie.