Onderwijs & Talent

De WaterCampus speelt een belangrijke rol bij het opleiden van toekomstige watertechnologen en andere professionals in de watertechnologie. De WaterCampus organiseert en faciliteert verschillende open dagen, meeloopdagen en excursies. Op de WaterCampus zijn de volgende opleidingsinstituten gevestigd: MBO Life SciencesHogeschool Van Hall LarensteinNHL Hogeschool en Wetsus Academy (Master Water Technology) gevestigd.

Doorlopende leerlijn: instromen op elk niveau

Het beste wat Nederland te bieden heeft aan watergerelateerde opleidingen vind je op de WaterCampus in Leeuwarden. Er zijn opleidingen op mbo-, hbo- en universitair niveau. Volop mogelijkheden om in te stromen en door te stromen naar het door jou gewenste niveau. Na een watertechnologie studie is een uitdagende baan in de watersector vrijwel verzekerd.

Praktijkervaring opdoen

Praktijkervaring opdoen

Praktijkervaring opdoen

Studenten kunnen op de WaterCampus ook terecht voor stages, afstudeertrajecten of voor een bijbaan. Als student kun je al tijdens je studie aan de slag met concrete vraagstukken uit het werkveld. In opdracht van diverse organisaties werkt het Centre of Expertise Water Technology (CEW) samen met studenten en kenniswerkers aan toegepast onderzoek en productontwikkeling. Studenten komen zo direct in contact met potentiele werkgevers. Wil jij in opdracht van een bedrijf meewerken aan innovatief onderzoek of aan de ontwikkeling van een product? Meld je dan nu aan bij het CEW.

Wetsus biedt stageplaatsen en afstudeertrajecten aan master studenten.

Titel

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Button

Nog een titel

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Een titel zonder afbeelding er boven

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Button