Webinar met digitale Frans-Nederlandse matchmaking

City: Online
Country: Nederland
Time: 10:00
Date: 17 november - 17 november

 

Op dinsdag 17 november om 10:00 organiseert de Water Alliance in samenwerking met het Enterprise Europe Network en het France Water Team een kort webinar voor partijen uit de Nederlandse watertechnologiesector die geïnteresseerd zijn in de Franse markt. Tijdens het webinar kunt u kennismaken met het Franse watertechnologiecluster France Water Team, hoort u de op dit moment relevante Franse watervraagstukken en kunt u matchmaken met de Franse watertechnologiesector.

Het webinar is het startschot voor de digitale matchmaking. Na het webinar heeft u de mogelijkheid om digitaal met partijen uit de Franse watersector af te spreken t/m 1 december. Dit wordt door de Water Alliance gefaciliteerd.

Matchmaking

De matchmaking van 17 tot en met 1 december en wordt gefaciliteerd door online meetings via B2Match. B2Match integreert een videoconference tool dat werkt via de internet browser. Dit betekent dat het niet nodig is om software te installeren.

Meer informatie en registreren

Bekijk voor meer informatie en registratie https://virtual-dutch-and-french-matchmaking.b2match.io/  of neem contact op met Harro Brons via h.brons@wateralliance.nl of +31683706450