Webinar met digitale Catalaans/Spaanse matchmaking

City: Online
Country: Nederland
Time: 10:00
Date: 10 november - 10 november

Op dinsdag 10 november organiseert de Water Alliance in samenwerking met het Enterprise Europe Network en het Catalan Water Partnership een kort webinar voor partijen uit de Nederlandse watertechnologiesector die geïnteresseerd zijn in de Catalaans/Spaanse markt. Na dit webinar is er tot en met 13 november de mogelijkheid om digitaal af te spreken tussen partijen uit de Nederlandse en de Catalaanse/Spaanse watersector.

Het webinar op 10 november

Tijdens het webinar wordt een algemeen overzicht gepresenteerd van op dit moment relevante watervraagstukken in Nederland en Catalonië. Daarnaast komen 6 innovatieve bedrijven aan het woord die kort hun technologie en samenwerkingsbehoefte in Nederland of Catalonië/Spanje pitchen. Ook kunt u tijdens dit webinar kennismaken met het watertechnologiecluster uit Nederland (Water Alliance) en Catalonië (Catalan Water Partnership).

Matchmaking

De matchmaking van 10 tot en met 13 november wordt gefaciliteerd door online meetings via B2Match. B2Match integreert een videoconference tool dat werkt via de internet browser. Dit betekent dat het niet nodig is om software te installeren.

Meer informatie en registratie

Bekijk voor meer informatie en registratie https://catalan-dutch-matchmaking.b2match.io/, of neem contact op met Juliette Douglas via j.douglas@wateralliance.nl of +31683706450