Webinar: Cross-sectorale bijeenkomst Water in de tuinbouw

City: Online
Country: Nederland
Time: 13:00
Date: 21 april - 21 april

Op 21 april wordt er een cross-sectorale webinar Water in de Tuinbouw georganiseerd door de TKI Watertechnologie en de TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. In de tuinbouw zijn vraagstukken en kansen rondom water zoals circulair watergebruik, opslag van water, interne waterkwaliteit en terugwinning en hergebruik van meststoffen. Water en tuinbouw zijn beide sectoren waar veel innovatie plaatsvindt, maar ook waarin uitdagingen liggen op het gebied van hergebruik van water of stoffen, watermanagement en regelgeving over waterkwaliteit.

Wat kunt u verwachten?

· Inzichten in kansen en uitdagingen voor water in de tuinbouw

· Innovatieve voorbeelden

· Informatie over het TKI Watertechnologie programma

Bent u een ondernemer?

Dit is de mogelijkheid om meer te weten over technologische vraagstukken binnen de tuinbouw of om partners te zoeken voor (onderzoeks)projecten. Heeft u zelf een vraagstuk die u wil voorleggen of wilt u een (onderzoeks)project opstarten? Start op 21 april met netwerken rond 4 concrete thema’s.

R&D en publieke sector

Geïnteresseerd in deelname aan TKI- of MIT-projecten? Ga in gesprek met het bedrijfsleven om te bespreken waar kennisgaten liggen of waar kansen zijn voor onderzoek via projecten.

(voorlopig) Programma

13:00 Welkom dagvoorzitter

13:10 Agendasetting ‘Water in de tuinbouw’;

13:40 Kansen binnen het TKI-programma

13:50 Innovatieve voorbeelden

14:30 Thema tafels (2 rondes)

(Circulaire meststoffen, circulair water, interne waterkwaliteit, tuinbouw oplossingen voor watervraagstukken)

15.30 Afsluiting

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan de sessie is gratis, maar aanmelding vooraf is verplicht*.

[gravityform id=”44″ title=”true” description=”true”]

Met vragen kunt u terecht bij: Renske Verhulst (NWP) : r.verhulst@nwp.nl of Jantienne van der Meij (Water Alliance) : j.vandermeij@watercampus.nl

* Door de huidige ontwikkelingen kan het aantal aanmeldingen beperkt worden waarbij een first-come-first-serve principe gehanteerd wordt.