Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog – Innoveren met behoud van voedselveiligheid

City: Leeuwarden / Online
Country: Nederland
Time: 13:00
Date: 15 oktober - 15 oktober

Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Dan is 15 oktober een datum om te onthouden.

Op die dag organiseert Water Alliance namelijk in samenwerking met Van Hall Larenstein een ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid.’ Dit in het kader van de interactieve serie bijeenkomsten én webinars met als thema ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’.

Live én online

Het Business Café vindt plaats op WaterCampus Leeuwarden én: zal ook online te volgen zijn. Het event is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water-food een uitgelezen kans om in maximaal twee uur tijd kennis te nemen van de nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!

Het thema mag urgent genoemd worden, zo legt medeorganisator André Mepschen van Water Alliance uit. “De recente kurkdroge zomers die Nederland achter de rug heeft, de verzilting, dalende grondwaterstanden, waterbeperkingen; het vraagt om constructieve oplossingen. En uiteraard is veiligheid van water en voedsel daarbij prioriteit nummer één. Voldoende stof dus voor een interessant interactief evenement.”

De sprekers

Tijdens het event ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid’ komen de volgende sprekers aan het woord:

1.    Marjon Wells van NIZO over microbiologie en contaminatie

2.    Martin Bosscher van Grolsch over waterbesparen in de brouwerij

3.    Peter van der Maas van Van Hall Larenstein over watertekort en hergebruik m.b.v. voedselveiligheid

Informatie en opgave

Heeft u vragen? Stuur André Mepschen van Water Alliance een e-mail. Aanmelden kan hier.

Dus:

WaterCampus Business Café: ‘Innoveren met behoud van voedselveiligheid.’
15 oktober 2020
13.00 uur – 15.00 uur

Noot met betrekking tot Covid-19

Voor de duidelijkheid: het WaterCampus Business Café is gelijktijdig een seminar als óók een webinar. Kortom: zowel live mee te maken, als ook online te volgen.

Op het live event zullen uiteraard de dan geldende Covid-19-regels van toepassing zijn. Wie zich inschrijft zal per mail tijdig de juiste informatie ontvangen!