Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Dan is 15 juni a.s. een datum om te onthouden! Op die dag organiseert Water Alliance namelijk in samenwerking met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.
Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water en food. In dit webinar zullen we ingaan wat de wetgeving, uitdagingen en oplossingen rondom water als ingrediënt.
Nader bekend te maken
Het zal duidelijk zijn: het Business Café ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’ biedt voor iedereen een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!
Aanmelden
Het is al mogelijk om alvast aan te melden. Klik hier.