Water Tech Europe Trade Fair

City: Leeuwarden
Country: Nederland
Date: 19 september - 21 september

Dé plek om de toekomst van water te ontdekken!

Water Tech Europe is de vakbeurs voor de topsector water in de Capital of Water Technology Leeuwarden. Het is de plek voor professionals die werken aan oplossingen voor watervraagstukken van morgen: duurzame watervoorziening voor iedereen, rioolwaterbehandeling en hergebruik, schoon en veilig drinkwater, recycling, energieproductie en nieuwe waterbronnen. Georganiseerd door WTC Expo Leeuwarden in nauwe samenwerking met WaterCampus Leeuwarden (Wetsus, Centre of Expertise Water Technology en Water Alliance). Meer dan 250 nationale en internationale bedrijven zijn verbonden aan de WaterCampus Leeuwarden waar wetenschap, kenniscentra, bedrijfsleven en onderwijs samenwerken aan de toekomst van water in de wereld.

Tijdens deze beurs vind ook het European Water Technology Week 2022 Congres plaats. Dit is een event apart van bovengenoemde beurs. Ze vullen elkaar natuurlijk wel perfect aan! Bezoekers van de EWTW hebben kosteloze toegang tot de Water Tech Europe Trade Fair.

Tijdens deze tweede European Water Technology Week ontmoeten vertegenwoordigers van het zakenleven, universiteiten en de overheid ontmoeten en inspireren elkaar in het innovatieve klimaat van de WaterCampus Leeuwarden. De eerste editie van de EWTW trok meer dan 1000 deelnemers uit 38 landen. EWTW 2022 omvat de bijeenkomst van de Global Water Tech Hub Alliance, het Wetsus Congres 2022, een internationaal business programma geïnitieerd door Water Alliance en een vakbeurs. Alle aspecten van innovatie zijn geïntegreerd in het congres programma en de vakbeurs. Mis dit unieke event niet!