Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2023

City: Hannover
Country: Duitsland
Date: 17 april - 21 april

U wilt de Duitse markt betreden? Of bent op zoek naar nieuwe zakenpartners in Europa? Of wilt u uw netwerk uitbreiden in de hightechsystemen en-materialen (HTSM)? Neem dan deel aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe 2023. Deze beurs vindt plaats van 17 tot en met 21 april 2023 in Duitsland.

Hannover Messe

De Hannover Messe is de grootste technologische industriebeurs ter wereld met 6.500 internationale exposanten. De beurs trekt jaarlijks 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen.

Nederlands Paviljoen

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Daarom straalt het Nederlands Paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future’.

Voor wie?

Deelname aan de Hannover Messe is geschikt voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de technologiesector. Als exposant kunt u deelnemen aan het Nederlands paviljoen. Deelname & kosten Meld u aan als exposant om deel te nemen aan het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe in hal 8. Aanmelding verloopt via de brancheorganisaties FME, Koninklijke Metaalunie en FIER Automotive. De kosten voor deelname zijn minimaal € 820 per m2 met € 365 aan marketing fee. Aanmelden kan tot 10 februari.

Vragen

Vragen over deelname aan het paviljoen? Neem contact op met Ilse Bloot-Blokland en Sjoerd Keijser (FME) E: hannovermesse@fme.nl Paul Verlinden (Koninklijke Metaalunie) E: hannovermesse@metaalunie.nl Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive) E: info@fier.net Meer weten over collectieve netwerkactiviteiten? Neem contact op met: Alexander van der Kaa (RVO) E: alexander.vanderkaa@rvo.nl Bregje Kortweg (RVO) E: bregje.korteweg@rvo.nl Organisatie: Het Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en Smart Industry in samenwerking met de RVO, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.