European WaterCampus Business Challenge 2024

City: Leeuwarden
Country: Nederland
Date: 13 mei - 17 mei

Doe mee aan de European WaterCampus Business Challenge 2024 (EWCBC)! Deze challenge zal worden georganiseerd van 13 mei tot 17 mei 2024 en wordt ondersteund door het Water4All project. Gedurende deze week ontmoet je mede-ondernemers, praat je met innovatieve bedrijven en krijg je de kans om te pitchen voor serieuze investeerders, launching customers en technologiepartners. In eerdere edities heeft deelname aan de European WCBC geleid tot geweldige succesverhalen. Bijna alle bedrijven van de vorige 10 edities zijn nog steeds succesvol actief in de waterbranche.

Voor deze editie nodigen we opnieuw startups en promovendi met ondernemersambities uit heel Europa uit om een positief effect te creëren en win-winsituaties te realiseren.

  2023 Participant: “The organisation of the event is on a very high level. I think I will never be in the same room with so many CEOs again. CEOs that are really there to help you improving your business case. Thanks for an amazing week!”

Binnen het programma bundelen we de krachten van (jonge) ondernemers, coaches, investeerders en innovatieve bedrijven om nieuw ontwikkelde technologieën om te zetten in (commercieel) succes. Het European WCBC is een uitstekende 5-daagse training voor getalenteerde ondernemers waar ze leren hoe ze goede innovatieve technologieën en diensten kunnen omzetten in een succesvol internationaal bedrijf. Op de laatste dag zullen de deelnemers hun businessplan presenteren aan een jury van experts op het gebied van watertechnologie en investeerders.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun innovatiepotentieel, bijdrage aan duurzaamheid en marktgereedheid van hun product. Geselecteerde kandidaten zijn op weg om wereldleiders te worden in hun vakgebied.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Ronald Wielinga: r.wielinga@watercampus.nl, of +31 (0)6 121 38 876. Of klik hieronder om de flyer te lezen: