European Water Technology Week 2022

City: Leeuwarden
Country: Nederland
Date: 19 september - 22 september

De international watertechnologiewereld strijkt tussen 19 en 22 september neer in Leeuwarden, Capital of Watertechnology. Tijdens de tweede European Water Technology Week (EWTW 2022) ontmoeten zij elkaar in Leeuwarden. Onder andere vertegenwoordigers van het zakenleven, universiteiten en de overheid ontmoeten en inspireren elkaar in het innovatieve klimaat van de WaterCampus Leeuwarden.

De eerste editie van de EWTW trok meer dan 1000 deelnemers uit 38 landen. EWTW 2022 omvat de bijeenkomst van de Global Water Tech Hub Alliance, het Wetsus Congres 2022, een internationaal business programma geïnitieerd door Water Alliance en een vakbeurs. Alle aspecten van innovatie zijn geïntegreerd in het congres programma en de vakbeurs. Mis dit unieke event niet!

Tijdens deze beurs vind ook de European Water Tech Trade Fair plaats. Dit een een event apart van bovengenoemd congres. Ze vullen elkaar natuurlijk wel perfect aan! Bezoekers van de EWTW hebben kosteloze toegang tot de Water Tech Europe Trade Fair.

Meer informatie vind u op de website van EWTW2022.