Toegang tot (technologische) kennis

Bij het op de markt brengen van een innovatie komt u voor veel vragen te staan. Vragen op het gebied van techniek, maar zeker ook vragen op het gebied van PR en marketing, financiën, productie, bedrijfs- en organisatieontwikkeling, juridische zaken, businesscases, etc. Het is onmogelijk om alle benodigde kennis in uw organisatie beschikbaar te hebben, zeker als u in een klein team werkt.

Wij helpen u graag verder! Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Ronald Wielinga onze manager ondernemerschap via +31 6 121 38 876 of r.wielinga@watercampus.nl of lees hieronder meer.

Binnen WaterCampus krijgen start-ups en MKB-bedrijven toegang tot kennisvouchers. Met deze vouchers kunnen zij gebruik maken van de kennis en ervaring die binnen WaterCampus aanwezig is. Het kan daarbij onder meer gaan om ervaring op het gebied van watertechnologische zaken, of bijvoorbeeld kennis en ervaring met het ontwerpen van (pilot) installaties.

Naast de kennis en ervaring die binnen WaterCampus aanwezig is, hebben we tientallen externe experts ingeschakeld die u kunnen helpen op het gebied van onder meer financiering, administratie, HR, intellectueel eigendom, juridische aspecten, marktonderzoek, marketing en communicatie. En natuurlijk kunt u uw kennisvoucher ook bij deze organisaties gebruiken.

Managing partners

WaterCampus Leeuwarden wordt gevormd door drie managing partners: Wetsus, CEW en Water Alliance. WaterCampus is de toegangspoort tot alle kennis, netwerken en samenwerkingsprogramma’s die nodig zijn om van een innovatief idee een succesvolle doorbraakinnovatie te maken.

Zie about WaterCampus voor meer informatie.