Toegang tot.. meer

Dus u bent enthousiast over het WaterCampus-ecosysteem. En nu? Er zijn waarschijnlijk nog onbeantwoorde vragen. Vragen over ons ecosysteem, of misschien wel heel praktische zaken. Bijvoorbeeld of het mogelijk is om een visum te krijgen als je van buiten de EU komt. En of we u ook kunnen ondersteunen bij het vinden van woonruimte en een geschikte school voor uw kinderen.

Wij helpen u graag, geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Ronald Wielinga onze manager entrepreneurship via +31 6 121 38 876 of r.wielinga@watercampus.nl of lees hieronder meer.

Wij werken nauw samen met de gemeenten en provincies in Noord-Nederland en hebben via hen aansluiting op allerlei praktische ondersteuning. Hieronder een mooi voorbeeld van andere ondersteuning die wij u kunnen bieden.

Startup Visa Noord-Nederland

Nederland geeft speciale visa af aan ondernemers van buiten de Europese Unie (EU) die een bedrijf willen starten. Het Startup Visum is een verblijfsvergunning. Deze vergunning is maximaal één jaar geldig. Van de startups wordt verwacht dat ze in deze periode een innovatief nieuw product of dienst gaan produceren of introduceren. Gedurende dit jaar wordt de startup begeleid door een ervaren facilitator. De facilitator voor startups op het gebied van Watertechnologie is de WaterCampus. Meer informatie is hier te vinden.