Filter
Post your vacancy

Do you have a vacancy within the water sector? Then add it to this platform.

Post your vacancy
Upload your resume

Are you looking for a job in the water sector? Upload your resume and we will search with you.

Upload your resume
CirTec Is looking for

Werktuigbouwkundig Projectleider

Heb jij een passie voor techniek en draag je graag bij aan duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu? Schakel jij makkelijk tussen klant, leverancier en onderaannemer? Word jij blij van een technische en dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving
Als projectleider ben je nauw betrokken bij het opstellen en uitwerken van het technisch ontwerp van installaties en heb je de technische en financiële leiding over projecten tijdens het uitvoeringstraject. Daarnaast ben je betrokken bij de inbedrijfnames van installaties:

 • Als budgetbeheerder stel je kostenramingen op en werk je aanbiedingen uit aan de hand van vraagspecificaties, bestekken en of ontwerpen van klanten en/of partners;
 • Je bent aanspreekpartner voor opdrachtgevers, adviesbureaus en leveranciers tijdens het ontwerp en de uitvoering van projecten;
 • Je organiseert de planning van werkzaamheden, inkoop en aansturing van leveranciers en onderaannemers en controleert en bewaakt de kwaliteit van werkzaamheden van derden;
 • Als projectleider ben je verantwoordelijke voor het projectdossier en de financiële verslaglegging/verantwoording;
 • Je stelt VGM-instructies op, organiseert toolbox meetings en ziet erop toe dat instructies en voorschriften worden nageleefd.
View the vacancy
Posted on 25 November 2022, expires on November 25 2022
CirTec Is looking for

Onderhoudstechnicus werktuigbouw

Zelfstandig en samen met collega’s of onderaannemers onderhouden en in bedrijf nemen van (zuiverings)technische installaties: dat is je belangrijkste taak als onderhoudstechnicus werktuigbouw. Als jij je ervaring wilt delen en durft mee te denken over hoe wij de kwaliteit van ons werk kunnen verbeteren, dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving
Als onderhoudstechnicus werktuigbouw ben jij het visitekaartje van ons
bedrijf naar onze klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Onderhoud aan apparatuur en installaties en het oplossen van storingen;
 • Opstellen, aansluiten en in bedrijf nemen van pilotinstallaties;
 • Ondersteuning bieden aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten;
 • Afnames van aangekochte installatiedelen;
 • Praktische ondersteuning geven aan de coördinator service binnendienst.

View the vacancy
Posted on 25 November 2022, expires on November 25 2022
CirTec Is looking for

Coördinator service en onderhoud

Jouw doel: goed werkende installaties, tevreden klanten en onze monteurs
met de juiste onderdelen altijd op de juiste plek en beoogde tijd aanwezig. Als service coördinator ben je het aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en support je onze monteurs in het veld.

Functieomschrijving

 • Als service coördinator ligt je uitdaging in het plannen en organiseren van diverse onderdelen-, service- en aftersales aanvragen:
 • Je beantwoordt vragen over onderhoud aan apparatuur en installaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer en aankoop van onderdelen;
 • Je verzorgt de werkvoorbereiding en planning van service- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Je bent verantwoordelijk voor onderdelenverkoop;
 • Je biedt daarnaast ook ondersteuning aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten.
View the vacancy
Posted on 25 November 2022, expires on November 25 2022
Pro Water Is looking for

Medewerker Logistiek

Pro Water BV is een vooraanstaande speler in de Nederlandse waterbehandelingsmarkt.
We leveren meet- en regelapparatuur waarmee vrijwel elke parameter in water gemeten kan worden.
Wij zijn op zoek naar een:
 

Medewerker logistiek M/V

Belangrijkste taken:

– Orderontvangst
– Orderverwerking
– Orderbewaking
– Verzendklaar maken van orders.

Wat bieden wij:

– De vrijheid/tijd om je het proces eigen te maken.
– Veel zelfstandig werken, maar altijd back-up van collega’s.
– Gezellige (informele) werksfeer.
– Passende beloning.

Onze vereisten:

– Minimaal MBO niveau
– Goed zelfstandig werken
– Nauwkeurig kunnen werken
– Kennis van Duits/Engels is een pre.

View the vacancy
Posted on 11 November 2022, expires on November 11 2022
JustNimbus Is looking for

Online Marketing – Social Media en Content stage

Als je graag de hele dag bij het print automaat wilt staan en koffie wilt zetten.. dan ben je bij JustNimbus aan het verkeerde adres. Vind jij het daarentegen tof om een online community op te zetten? En houd jij je graag bezig met social media, content creëren en content analyseren? Oftewel; ben jij een allround social media creative? Dan zijn wij op zoek naar jou! 💥

JustNimbus is een jong, snelgroeiend bedrijf in de duurzame regenwatersystemen. Wil jij ook je steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Bij Ons ben je aan het goede adres! Bij JustNimbus willen we bewustwording creëren voor de klimaatverandering, waterverspilling en de waterschaarste. De oplossing die wij daarvoor bieden is simpel : een regenwatersysteem. Lees er meer over op onze website www.justnimbus.com

Wat ga je doen? Samen met je begeleider beheer je fulltime de social media platforms van JustNimbus en denk je actief mee over communicatie uitingen (campagnes) die via Instagram, Facebook en LinkedIn worden verspreid. Zo bedenk je niet alleen positieve social media berichten, maar plan je deze ook in én houd je het social media schema bij. Daarnaast verzamel, schrijf en deel je content voor de website , blogs en de nieuwsbrief. Bij JustNimbus krijg je als stagiair(e) veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid om jezelf te ontwikkelen en wordt er verwacht dat je waardevolle input levert. Kortom, je speelt een belangrijke rol binnen het team! Wij staan als jong bedrijf ook open voor nieuwe marketing experimenten, dus als jij een tof idee hebt en deze wilt testen.. is het enige wat wij naar afloop verwachten een kritische analyse. Wees creatief, durf fouten te maken en heb vooral veel plezier!

View the vacancy
Posted on 11 November 2022, expires on November 11 2022
Aqualab Zuid Is looking for

Laboratoriummanager

Aqualab Zuid (AQZ) is een waterlaboratorium dat een vitale rol speelt bij de controle op de waterkwaliteit bij winning, productie en distributie van het drinkwater in Nederland.

Ons laboratorium is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch.

Bij AQZ werken 120 deskundige en betrokken medewerkers, waarvan er ongeveer 60 op het laboratorium werkzaam zijn.

Als laboratoriummanager ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het gehele lab, dat bestaat uit de secties anorganische chemie, organische chemie, microbiologie en hydrobiologie. Deze secties worden aangestuurd door 4 teamleiders.

View the vacancy
Posted on 27 October 2022, expires on
Mijn WaterFabriek Is looking for

Accountmanager Binnendienst

Mijn Waterfabriek is een jong, innovatief en snel groeiend bedrijf. We zijn marktleider in duurzame watersystemen voor woningen, bedrijven en utiliteitsbouw. Door de huidige klimaatveranderingen en de stijgende watervraag groeit de markt die we bedienen razendsnel. Daarom hebben we jou nodig!

We zoeken
Een enthousiaste collega op commercieel HBO werk- en denkniveau. Ervaring is niet noodzakelijk, maar wel de wil om voortdurend te leren en beter te worden, want dat willen we als bedrijf ook.
De veelzijdige functie vraagt dat je breed inzetbaar bent, initiatief neemt en het hele verkoopproces overziet en beheerst. We werken met technische producten en systemen, dus gevoel voor techniek is belangrijk.

View the vacancy
Posted on 14 October 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Projectadministrateur

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:
Projectadministrateur

View the vacancy
Posted on 15 September 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Kwaliteitsmedewerker (16 – 40 u. p.wk)

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drinken proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties.
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:
Kwaliteitsmedewerker (16 – 40 u. p.wk)
die ondersteuning kan bieden aan de afdeling Kwaliteitsdienst.

View the vacancy
Posted on 15 September 2022, expires on
DMT Environmental Technology Is looking for

IT manager (1 fte)

We are looking for an IT manager

Our client
DMT Environmental Technology is a manufacturer of machines for the upgrading of biogas. Creating value out of waste and using biogas as green gas, biomethane, is what drives them. Technical solutions that benefit the environment and. The mission is to create a sustainable world. A provider of total solutions from start to finish. They help with biogas upgrading to biomethane projects and provide 24/7/365 service support.

Candidate profile
We are looking for an IT Manager to be responsible and accountable for the smooth running of our IT systems within the limits of requirements, specifications, costs, and timelines. You will supervise the implementation and maintenance of our company’s IT needs.

View the vacancy
Posted on 13 September 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Lasser – Aanbouwer

Hecht jij veel waarde aan het leveren van een hoogwaardig eindproduct? Ben jij zelfstandig en heb je passie voor het vak? En krijg je energie van het maken van een divers assortiment aan waterbehandeling installaties van ruimerbruggen tot drumscreens? Bekijk dan snel deze vacature van Hubert in Stavoren!

Bij Hubert lassen we machineonderdelen en complete frames in RVS, Duplex, Staal en andere legeringen vanaf een technische tekening. De klanten waar wij voor werken bevinden zich over de hele wereld. Van waterschappen in Nederland, kerncentrales in Frankrijk tot desalination plants in Australië.  Het team bestaat uit ruim 50 medewerkers, die het belangrijk vinden om zowel voor de klant als met elkaar oplossings- en servicegericht te werken.

View the vacancy
Posted on 13 September 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Frezer – Draaier (1,0 fte)

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een

Frezer – Draaier (1,0 fte)

De werkzaamheden omvatten het frezen en draaien van werkstukken volgens de specificaties van
werkbon en tekening.

View the vacancy
Posted on 13 September 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Project Engineer Sales Support (1,0 fte)

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties. 

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een

Project Engineer Sales Support (1,0 fte)

voor onze afdeling Calculatie / Verkoop binnendienst, Een uitdagende combinatie van techniek en commercie in een internationale omgeving.

View the vacancy
Posted on 13 September 2022, expires on
Hubert Stavoren Is looking for

Ervaren projectleider

Hubert Stavoren ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling. Onze water intake systemen worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Een andere marktsegment, communale afvalwaterbehandeling,  omvat installaties voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties.  Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

ERVAREN PROJECTLEIDER (M/V 1,0 fte)

Bijt jij je graag vast in omvangrijke projecten? Bij Hubert zal je diverse projecten tegelijk onderhanden hebben. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project van A tot Z.

View the vacancy
Posted on 13 September 2022, expires on
VDH Watertechnology Is looking for

Project engineer

Ben jij een kei in het houden van overzicht, heb je technische kennis en vind je het een uitdaging om er voor te zorgen dat alles van begin tot eind goed verloopt? Dan is dit de vacature voor jou!

VDH Watertechnology is een gezond en dynamisch bedrijf dat sinds 1978 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstellen van zoutelektrolyse installaties.
Als Electrolysis Expertise Center opereren we wereldwijd in samenwerking met ons moederbedrijf ProMinent GmbH. 

Ter versterking van ons VDH team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige
PROJECT ENGINEER (M/V)

Als Engineer binnen VDH verzorg je de technische uitwerking van onze binnen- en buitenlandse projecten.

View the vacancy
Posted on 1 September 2022, expires on
VDH Watertechnology Is looking for

Technisch medewerker werkplaats hydraulisch/electro

VDH Watertechnology is een gezond, dynamisch en innovatief bedrijf dat sinds 1978 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstellen van zoutelektrolyse installaties. Als Electrolysis Expertise Center opereren we wereldwijd in samenwerking met ons moederbedrijf ProMinent GmbH.

Ter versterking van ons VDH-team zijn wij op zoek naar collega’s met een gezonde dosis werklust: 
TECHNISCH MEDEWERKER WERKPLAATS HYDRAULISCH/ELECTRO (M/V).

Dagelijks zal je in de werkplaats bezig zijn met het bouwen en assembleren van electrolyse installaties die wereldwijd geleverd worden.

View the vacancy
Posted on 1 September 2022, expires on
WLN Is looking for

Strategisch adviseur Waterketen 

Ben jij de persoon die het belang van een duurzame waterketen goed aanvoelt en daarover op strategisch niveau mee wil denken en hét gezicht van WLN is bij de waterketenpartners?

Solliciteer dan bij WLN naar de functie van
STRATEGISCH ADVISEUR WATERKETEN – 36 – 40 uur per week

WLN is water in de breedste zin van het woord. WLN is sinds decennia een hoogwaardig centrum voor waterkwaliteit en watertechnologie, waar onderzoek en praktijk samenkomen. WLN heeft biologische, chemische en technologische expertise in huis, een vruchtbare combinatie met als resultaat een breed dienstenpakket op het gebied van waterkwaliteitsmonitoring, waterkwaliteitsbeheer en waterbehandeling. Hierbij is de maatschappelijke relevantie van water en het voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen WLN op het lijf geschreven. WLN is klein genoeg om je collega’s goed te leren kennen en groot genoeg om een bepalende speler te zijn op haar vakgebied in de noordelijke helft van Nederland.

De belangrijkste klanten van WLN zijn de twee drinkwaterbedrijven van Groningen en Drenthe en hun industriewater dochters, voor wie WLN het waterkwaliteitsgeweten is. Daarnaast heeft WLN veel klanten binnen de overheid en de industrie in Noord-Nederland, waarvoor WLN een grote verscheidenheid aan analyses uitvoert.

View the vacancy
Posted on 19 August 2022, expires on
Aqana Is looking for

Process Engineer

Aqana is currently seeking an enthusiastic and experienced Process Engineer to support our growing
business.

Position Objective:
In this exciting opportunity to join our team in Sneek as a Process Engineer, you will be closely involved
in the application of Aqana’s patented technologies. Your input will be required at various levels from
the (pre-)sales stage to the commissioning and start-up of new installations. Together with the sales
team you will make sure that every design parameter is checked and confirmed before finalizing the
design according to the clients’ needs. In some cases you may go to site with the dedicated sales
manager to discuss the treatment possibilities with the clients’ technical staff. For each of your projects
you will make sure that the operation and maintenance manual is up to date and adapted to the clients’
specific situation. The manual will be your point of reference when training the client’s staff during
start-up, and support Aqana’s service department in the after sales trajectory.

As an Aqana process engineer you will have the opportunity to travel worldwide, and connect with
different cultures and traditions. Depending on the location of the project you will be staying abroad
for short periods of several days up to longer periods of several weeks or months. We offer a unique
opportunity to build a career in a global environment. You will provide technical support, remote or
onsite, to customers, agents, and our field based sales team. Your skills and technical expertise will
contribute directly to our success and play a key role in selecting the appropriate technical solution for
each project you are involved in. In some cases a specific effluent may require a local (in our own laboratory in Sneek) or remote pilot
run which you will set-up.

The offered position is based on a full-time contract

View the vacancy
Posted on 11 August 2022, expires on
Aqana BV Is looking for

Project Manager

Functieomschrijving
Als projectmanager ben je de spil in het proces van het ontwerp, productie en oplevering van
installatie van onze systemen. Dit proces loopt van aanvragen van klanten tot aan daadwerkelijke
realisatie en uiteindelijk uitvoering van het project. Als verantwoordelijke voor het project maak je
samen met de afdeling sales en engineering een ontwerp met daarbij behorende kostencalculatie.
Voor de afdeling sales vormen deze gegevens de basis voor een solide aanbieding. Na het verkrijgen
van de opdracht ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het project binnen de daarvoor
gestelde tijd en budget.

Onze innovatieve technologieën worden gebruikt in veel uiteenlopende markten. Jij zult voornamelijk werken aan (internationale) projecten in verschillende industrieën. Hierbij zullen zowel proces technische, mechanische en elektrotechnische aspecten aan bod komen. Je werkt nauw samen binnen ons multidisciplinaire team. Daarnaast heb je veel contact met klanten en leveranciers.

Wat vragen wij

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie werktuigbouwkunde/
  procestechniek of gelijkwaardig
 • Aantoonbare project ervaring in verschillende biologische of chemische industrieën
 • Commercieel inzicht
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een Pré
 • Je bent bereid tot internationaal reizen
 • Sterke communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden
View the vacancy
Posted on 11 August 2022, expires on
Aqualab Zuid Is looking for

Allround HR adviseur

Ben jij de Allround HR-adviseur  (0,6-0,8 fte) die we zoeken?

Wie zijn wij?
Aqualab Zuid (AQZ) is voor zijn klanten de professionele partner bij het bewaken van de waterkwaliteit. AQZ controleert en onderzoekt water, toetst kwaliteitseisen en adviseert klanten over waterkwaliteit.We bieden onze opdrachtgevers helder inzicht in de waterkwaliteit en dat doen we op een manier die aansluit bij hun wensen en eisen.

Bij AQZ werken 110 deskundige en betrokken medewerkers. Onze experts zorgen voor helder, lekker en gezond drinkwater. De kernwaarden van AQZ zijn deskundigheid, betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding.

Ons laboratorium en kantoor is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch. Hoewel we je op kantoor een geweldig uitzicht kunnen bieden, is deels vanuit huis werken zeker ook mogelijk.

Samen met een collega HR-adviseur (sr), zoeken we een allround collega (medior), die projectmatig kan werken, en op moderne wijze onze HR-processen kan automatiseren binnen O365.

De cao Waterbedrijven is van toepassing. Onze arbeidsvoorwaarden zijn ruim en flexibel. Zo bieden wij 13,91% extra flex-pakket (FAB) en heeft iedere medewerker recht op een opleidingsbudget. Ons pensioen is ondergebracht bij het ABP.

De grootste groep medewerkers is werkzaam op het laboratorium zelf of in de buitendienst om de watermonsters te nemen. Daarnaast hebben we een afdeling Relatiebeheer & Planning en verschillende stafafdelingen waaronder Finance, ICT en HR.

View the vacancy
Posted on 26 July 2022, expires on
Aquacare Is looking for

an intern with a background in Chemistry, Chemical Engineering, Environmental Engineering for an Internship: Reusability of adsorbent and regeneration solution for phosphate removal

Period: ≥4.5 months.
Allowance: conform with educational level, travel costs can be discussed.
Supervisors: Raimonda Buliauskaitė, Pim de Jager
Analytical equipment that will be used during the internship includes modern Thermo Scientific iCAP
PRO ICP-OES, ion chromatography and brand new spectrophotometer DR3900 HACH.

Project Description
Excess amounts of phosphorus lead to eutrophication of surface waters and biofouling/biogrowht issues in industrial water systems. Adsorption has the potential to reduce phosphate (PO4/3-) levels in waters
below 10 µg P/L which could help to prevent eutrophication and undesirable biofouling/biogrowht.
Furthermore, phosphorus is also an essential nutrient for all life forms and is a finite resource that makes
phosphorus recovery very important. Adsorption is a reversible process that allows for the adsorbent reuse via regeneration with NaOH and thereby allowing for phosphate recovery (reuse as a fertilizer). In order to improve the economic efficiency of adsorption technology reusability of adsorbent and a regeneration solution for phosphate removal needs to be studied and optimized.

View the vacancy
Posted on 14 July 2022, expires on
Aqualab Zuid Is looking for

(1e) Analist Organische Chemie

Ben jij de (1e) Analist Organische Chemie die we zoeken?

Wie zijn wij?
Aqualab Zuid is voor zijn klanten de professionele partner bij het bewaken van de waterkwaliteit. Aqualab Zuid controleert en onderzoekt water, toetst kwaliteitseisen en adviseert klanten over waterkwaliteit.Onze klanten helder inzicht bieden in de waterkwaliteit op een manier die aansluit bij hun wensen en eisen. Dat is waar Aqualab Zuid continu aan werkt.

Bij Aqualab Zuid werken 110 deskundige en betrokken medewerkers. Onze experts zorgen voor helder, lekker en gezond drinkwater. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding.

Ons laboratorium is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch.

Ben jij onze nieuwe collega?
Bij de sectie Organische Chemie zoeken wij een (1e) Analist. Ons team is volop in ontwikkeling, wij zoeken een collega die ambitieus en gedreven is.

View the vacancy
Posted on 12 July 2022, expires on
Acquaint Is looking for

Software Engineer

Werken bij één van de meest veelbelovende start-ups van het Noorden? Werken voor toonaangevende opdrachtgevers en samenwerken met partijen als Wetsus? Ga dan aan de slag als Data DevOps Engineer bij Acquaint in Leeuwarden!

Samen met een team van specialisten draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe inspectietechnieken voor buisleidingen. Je ontwikkelt, bouwt, test en bent verantwoordelijk voor zowel development als beheer. Beschik jij over de juiste vaardigheden om big data in de cloud te managen? Dan zoeken wij jou!

Welke skills heb jij?

 • Ervaring met SQL
 • Ervaring met Cloud Services (bij voorkeur AWS, Azure en/of GCP)
 • JavaScript/Python ervaring
 • Ervaring met Linux
View the vacancy
Posted on 7 July 2022, expires on
Acquaint Is looking for

Inspectie Engineer

Werken bij één van de meest veelbelovende start-ups van het Noorden? Werken voor toonaangevende opdrachtgevers en samenwerken met partijen als Wetsus? Ga dan aan de slag als Inspectie Engineer bij Acquaint in Leeuwarden!

Samen met een team van specialisten draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe inspectietechnieken voor buisleidingen en helpt mee deze in praktijk toe te passen.

Wat zoeken wij?

 • Enthousiasme
 • MBO of MBO+
 • Wtb / E, affiniteit met mechatronica
 • Hands-on / een doener
 • Zelfstandig
 • Geordend
 • Nederlands/Engels/Duits
 • Bereid om 1 of meerdere dagen in de week van huis te zijn
 • Op korte termijn beschikbaar
View the vacancy
Posted on 7 July 2022, expires on
Aqualab Zuid B.V. Is looking for

Relatiemanager voor Brabant Water en WML

Wie zijn wij?
Aqualab Zuid B.V. is voor haar klanten de professionele partner bij het bewaken van de waterkwaliteit. Aqualab Zuid controleert en onderzoekt water, toets kwaliteitseisen en adviseert klanten over waterkwaliteit.
Onze klanten helder inzicht bieden in de waterkwaliteit op een manier die aansluit bij hun wensen en eisen. Dat is waar Aqualab Zuid continu aan werkt.

Bij Aqualab Zuid werken 110 deskundige en betrokken medewerkers. Onze experts zorgen voor helder, lekker en gezond drinkwater. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding.
Het laboratorium is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch.

Ben jij onze nieuwe collega?
Binnen de afdeling Klantzaken zoeken wij een ervaren Relatiemanager die de regie pakt in klantenbeheer.


View the vacancy
Posted on 28 June 2022, expires on
Hubert Stavoren B.V. Is looking for

Project Engineer Sales Support (1,0 fte)

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties. 

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een
Project Engineer Sales Support (1,0 fte)
voor onze afdeling Calculatie / Verkoop binnendienst, Een uitdagende combinatie van techniek en commercie in een internationale omgeving.

View the vacancy
Posted on 23 June 2022, expires on
Hubert Stavoren B.V Is looking for

Frezer – Draaier

Hubert Stavoren B.V. ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd installaties voor waterbehandeling in 2 marktsegmenten. Het ene marktsegment omvat water intake systemen die worden toegepast voor het mechanisch filteren van water dat wordt gewonnen uit de zee, rivieren of meren. Dit gefilterde water wordt vervolgens gebruikt als koel-, drink- en proceswater in diverse industrieën. Het andere marktsegment omvat apparatuur voor gemeentelijke en industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een
Frezer – Draaier (1,0 fte)

De werkzaamheden omvatten het frezen en draaien van werkstukken volgens de specificaties van
werkbon en tekening.

View the vacancy
Posted on 23 June 2022, expires on
Aqualab Zuid B.V Is looking for

Adviseur (sr) Waterkwaliteit Chemie en/of Biologie 0,8-1,0 FTE

Wie zijn wij?
Aqualab Zuid B.V. is voor zijn klanten de professionele partner bij het bewaken van de waterkwaliteit. Aqualab Zuid controleert en onderzoekt water, toetst kwaliteitseisen en adviseert klanten over waterkwaliteit.
Onze klanten helder inzicht bieden in de waterkwaliteit op een manier die aansluit bij hun wensen en eisen. Dat is waar Aqualab Zuid continu aan werkt.

Bij Aqualab Zuid werken 110 deskundige en betrokken medewerkers. Onze experts zorgen voor helder, lekker en gezond drinkwater. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding.

Ons laboratorium is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch.

Ben jij onze nieuwe collega?
Binnen de Expertisegroep zoeken wij een collega die de schakel tussen onze klant en het laboratorium kan zijn. Vooral vanuit de inhoud, maar met oog voor de organisatie ontwikkeling

View the vacancy
Posted on 23 June 2022, expires on
DMT Environmental Technology Is looking for

EI&A Engineer 

At DMT Environmental Technology we have a challenge; creating the clear and prosperous future. We offer solutions for biogas upgrading and resource recovery and these technologies contribute to a sustainable world. Development, innovation and people, planet, profit are our core values and are imbedded our companies’ culture. Known for our technical leadership and quality, we are ready to change the future of energy!
We would like to invite you to come and pursue a career in biogas upgrading as an

EI&A Engineer (1 fte)

In our office in Joure we are looking for an Electrical, Instrumentation & Automation Engineer who will be responsible for the design and manufacturing of our systems in international projects. Together with the team you will be contributing in developing our systems and standardized work methods to be ready for the future.

The EI&A engineer is part of the discipline team and will act as project engineer as part of a project team, as the responsible discipline engineer for all electrical, instrumentation and automation topics within that project. You will do this from the initiation phase of the project up to and including the handover of the system to the customer.

View the vacancy
Posted on 17 June 2022, expires on
Jotem Water Solutions Is looking for

Sales Engineer

Sales Engineer: gedreven, commercieel & technisch denkend.

Voor verdere optimalisatie van onze Salesafdeling zoeken wij een Sales Engineer, voor 32 tot 40 uur per week. Onze salesafdeling is volop in ontwikkeling, hierbij kunnen we jouw inzet, enthousiasme & ondersteuning goed gebruiken.

Wat doet een Sales Engineer bij Jotem water solutions? Als Sales Engineer ben jij verantwoordelijk voor het calculeren & offreren van uiteenlopende waterbehandelingsinstallaties. Vanuit de binnendienst ben jij het directe aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met de Salesmanager haal je nieuwe projecten binnen.

View the vacancy
Posted on 2 June 2022, expires on
PWN Is looking for

Technoloog

Wil jij vanuit technologische ‘waterzuiveringservaring’ meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van hét drinkwaterproductiesysteem van Noord-Holland? En word jij enthousiast van het vervullen van een belangrijke, centrale positie samen met jouw collega’s binnen sector Drinkwater Productie, waar vanuit jij direct een concrete bijdrage levert aan het opzetten van twee nieuwe waterzuiveringsfabrieken? PWN biedt deze kans als technoloog! Lees meer, benader ons voor vragen/meelopen en solliciteer.

View the vacancy
Posted on 31 May 2022, expires on
PWN Is looking for

Senior technoloog

Wil jij met jouw ruime technologische ‘waterzuiveringservaring’ meewerken aan het verbeteren en uitbreiden van hét drinkwaterproductiesysteem van Noord-Holland? En word jij enthousiast van het vervullen van een centrale rol binnen sector Drinkwater Productie, waar vanuit jij direct een concrete bijdrage levert aan het opzetten van twee nieuwe waterzuiveringsfabrieken? PWN biedt deze kans als senior technoloog! Lees meer, benader ons voor vragen/meelopen en solliciteer.

View the vacancy
Posted on 31 May 2022, expires on
Econvert Water & Energy Is looking for

Site manager

Onze kennis opent de weg naar oplossingen, nieuwe markten, nieuwe producten en nieuwe technologieën. Om dit te kunnen blijven doen zoeken wij enthousiaste, gedreven en nieuwe collega’s! Zo zijn we nu op zoek naar een:
Site manager

Jij bent op zoek naar een baan ver van kantoor? Je kunt goed organiseren en delegeren, houdt ervan om
ter plekke te zorgen voor oplossingen zodat projecten nooit stil liggen en hebt een breed
technisch inzicht? Wij zoeken jou! Door de sterke groei van onze organisatie, zijn wij voor onze afdeling
Realisatie op zoek naar een Site Manager. Jouw werkzaamheden bevinden zich voor het grootste deel
op het bouwterrein van onze internationale klanten. Veel reizen is voor jou dus geen probleem.

View the vacancy
Posted on 24 May 2022, expires on
Akanova Is looking for

Medewerker binnendienst/Office Manager

24-32 uur
Om aan de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen zoeken we een Medewerker Binnendienst die ook wat taken van onze Office Manager zal overnemen.

Als Medewerker Binnendienst ben je bekend met het verwerken van orders, het contact met klanten en het opstellen van offertes. Ben je daarnaast ook iemand die zelfstandig kan werken en goed overzicht kan houden? Dan past deze functie goed bij jou!

Concrete taken:

-het verwerken van orders, je vraagt door en helpt de klant
-je stelt offertes en opdrachtbevestigingen op voor onze klanten.
-bewaakt lopende offertes en belt klanten proactief op.
-je bent veelal het eerste klantcontact, je beantwoordt vragen zowel telefonisch als per mail.
-je zal documentatie en handleidingen gaan opstellen.

Wat wij van jou verwachten:

-je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
-je kunt je goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling, in de Nederlandse en Engelse taal.
-Je hebt ruime administratieve ervaring.
-Je kunt goed overzicht houden, bent zelfstandig en denkt oplossingsgericht.
-Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
-Je kunt goed samenwerken in een klein team van experts.
-Je kunt uitstekend overweg met alle Microsoft Office pakketten.
-Beschikbaar voor minimaal 4 dagen, de woensdag zal sowieso een vaste werkdag worden.
-Commerciële ervaring is een pre.
-Je bent woonachtig in of rondom Sneek.

View the vacancy
Posted on 7 April 2022, expires on
CirTec Is looking for

Service & Maintenance Manager

ouw doel: tevreden klanten en onze monteurs met de juiste onderdelen altijd op de juiste plek en beoogde tijd aanwezig. Als Service & Maintenance Manager ben je het aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en support je onze monteurs in het veld. Nieuwsgierig geworden naar deze dynamische functie? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Service & Maintenance Manager ligt je uitdaging in het plannen en organiseren van diverse onderdelen-, service- en aftersales aanvragen:

 • Je beantwoordt vragen over onderhoud aan apparatuur en installaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer en aankoop van onderdelen.
 • Je verzorgt de werkvoorbereiding en planning van service- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor onderdelenverkoop.
 • Je biedt daarnaast ook ondersteuning aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten.
View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
CirTec Is looking for

Service Monteur

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven servicemonteur om ons team te versterken.
Heb jij affiniteit met zuiveringstechnologie + product- en projectontwikkeling? En heb je een afgeronde opleiding en ervaring in werktuigbouwkunde of installatietechniek op MBO niveau?

Je zorgt als servicemonteur voor het optimaal en milieuvriendelijk functioneren van de door ons geleverde apparatuur en installaties.
Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Nederland en België, maar ook daarbuiten kan je inzet gevraagd worden.

Functieomschrijving
Als servicemonteur ben jij het visitekaartje naar onze klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Onderhoud aan apparatuur en installaties
• Opstellen en in bedrijf nemen van pilotinstallaties
• Oplossen van storingen
• Installatiewerkzaamheden
• Ondersteuning bieden aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten
• Afnames van aangekochte installatiedelen
• Ondersteuning in onderdelenverkoop

View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
CirTec Is looking for

Process Engineer

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die affiniteit heeft met zuiveringstechnologie en projectontwikkeling. Je hebt een werktuigbouwkundige opleiding afgerond op HBO niveau en hebt tenminste 5 jaar werkervaring opgedaan, bij voorkeur in ons werkveld. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, bent ondernemend en flexibel en houdt van aanpakken. Je bent een goede gesprekspartner voor collega’s en klanten. Je werkt gestructureerd en klantgericht en bent in staat de vragen van klanten te vertalen naar onze diensten en producten binnen de gestelde kaders van een project. Je bent vaardig met de gangbare software.

Functieomschrijving
Als Proces Engineer ben je nauw betrokken bij het opstellen en uitwerken van het technisch ontwerp van installaties en heb je de technische leiding over projecten tijdens het uitvoeringstraject. Daarnaast ben je betrokken bij in bedrijfnames van installaties, waarbij je niet bang bent voor vieze handen en zelf actief meewerkt.

View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
Acquaint Is looking for

Inspectie Engineer

Werken bij één van de meest veelbelovende start-ups van het Noorden? Werken voor toonaangevende opdrachtgevers en samenwerken met partijen als Wetsus? Ga dan aan de slag als Inspectie Engineer bij Acquaint in Leeuwarden!

Samen met een team van specialisten draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe inspectietechnieken voor buisleidingen en helpt mee deze in praktijk toe te passen.

Wat zoeken wij?

 • Enthousiasme
 • MBO of MBO+
 • Wtb / E, affiniteit met mechatronica
 • Hands-on / een doener
 • Zelfstandig
 • Geordend
 • Nederlands/Engels/Duits
 • Bereid om 1 of meerdere dagen in de week van huis te zijn
 • Op korte termijn beschikbaar
View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on