Filter
Post your vacancy

Do you have a vacancy within the water sector? Then add it to this platform.

Post your vacancy
Upload your resume

Are you looking for a job in the water sector? Upload your resume and we will search with you.

Upload your resume
WLN Is looking for

Business Intelligence Analist

WLN, gevestigd te Glimmen is op zoek naar een Business Intelligence Analist (32 – 40 uur per week).

Ben jij van nature nieuwsgierig naar wat de getallen betekenen en weet je dit om te zetten naar waardevolle informatie voor de business? Is samenwerken met domeineigenaren in dit geval watertechnologen, een tweede natuur voor jou? Kom dan de technologen ondersteunen bij WLN.

WLN is water in de breedste zin van het woord. Begonnen als drinkwaterlaboratorium, heeft WLN zich afgelopen decennia ontwikkeld tot een hoogwaardig centrum voor waterkwaliteit en watertechnologie, waar onderzoek en praktijk samenkomen. WLN heeft biologische, chemische en technologische expertise in huis, een unieke combinatie die resulteert in een breed dienstenpakket op het gebied van waterkwaliteitsmonitoring, waterkwaliteitsbeheer en waterbehandeling. Hierbij is de maatschappelijke relevantie van water en het voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen WLN op het lijf geschreven. WLN is klein genoeg om elkaar goed te leren kennen en groot genoeg om een bepalende speler te zijn op haar vakgebied in de noordelijke helft van Nederland.

De belangrijkste klanten van WLN zijn de drinkwaterbedrijven van Groningen en Drenthe, voor wie WLN het waterkwaliteitsgeweten is. Daarnaast heeft WLN veel klanten binnen de overheid en de industrie in Noord-Nederland, waar WLN een grote verscheidenheid aan waterkwaliteitsanalyses en water technologisch advies voor uitvoert.

View the vacancy
Posted on 26 April 2022, expires on 9 June 2022
Royal HaskoningDHV Is looking for

Strategisch adviseur water

Meerdere Ervaren Strategisch Adviseurs Water

De opgaven in de watersector zijn groot, complex en raken vele andere sectoren. En de maatschappelijke transities waar we middenin zitten, maken deze uitdagingen niet makkelijker. Met ons nieuwgevormde team Waterstrategie werken we aan complexe en integrale waterprojecten die een positieve bijdrage leveren aan de omgeving waarin we dagelijks wonen, leven en werken. Voor dit team zoeken wij 10 ervaren Strategisch Adviseurs Water die met een integrale bril naar de watervraagstukken kijken en met gevoel voor politiek bestuurlijke complexiteit het verschil gaan maken.

Wat je doet als Strategisch Adviseur Water: het adviseren en begeleiden van onze (water)klanten in hun strategische en bestuurlijke keuzes. Je helpt hen met het uitwerken en implementeren van hun strategie, beleidsontwikkelingen, programma- en procesmanagement. Dit doe je zowel binnen hun organisatie als in de interactie met hun partners. En door jouw expertise en ervaring weet je dat je hierbij verder moet kijken dan “de waterwereld” en verbind je onze adviezen met andere ruimtelijke en strategische opgaven. Dit maakt je een gerespecteerde en gelijkwaardige sparringpartner voor directieleden en het hogere management van onze opdrachtgevers en dat je van nature het vertrouwen krijgt om mede sturing geven aan hun lange termijn wateropgaven.

 • Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding; 
 • Meer dan 5 jaar (medior) of 10 jaar (senior) werkervaring in het vakgebied;

View the vacancy
Posted on 21 April 2022, expires on 2 June 2022
Akanova Is looking for

Medewerker binnendienst/Office Manager

24-32 uur
Om aan de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen zoeken we een Medewerker Binnendienst die ook wat taken van onze Office Manager zal overnemen.

Als Medewerker Binnendienst ben je bekend met het verwerken van orders, het contact met klanten en het opstellen van offertes. Ben je daarnaast ook iemand die zelfstandig kan werken en goed overzicht kan houden? Dan past deze functie goed bij jou!

Concrete taken:

-het verwerken van orders, je vraagt door en helpt de klant
-je stelt offertes en opdrachtbevestigingen op voor onze klanten.
-bewaakt lopende offertes en belt klanten proactief op.
-je bent veelal het eerste klantcontact, je beantwoordt vragen zowel telefonisch als per mail.
-je zal documentatie en handleidingen gaan opstellen.

Wat wij van jou verwachten:

-je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
-je kunt je goed uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling, in de Nederlandse en Engelse taal.
-Je hebt ruime administratieve ervaring.
-Je kunt goed overzicht houden, bent zelfstandig en denkt oplossingsgericht.
-Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
-Je kunt goed samenwerken in een klein team van experts.
-Je kunt uitstekend overweg met alle Microsoft Office pakketten.
-Beschikbaar voor minimaal 4 dagen, de woensdag zal sowieso een vaste werkdag worden.
-Commerciële ervaring is een pre.
-Je bent woonachtig in of rondom Sneek.

View the vacancy
Posted on 7 April 2022, expires on
VDH Watertechnology Is looking for

Project Engineer

Ben jij een kei in het houden van overzicht, heb je technische kennis en vind je het een uitdaging om er voor te zorgen dat alles van begin tot eind goed verloopt? Dan is dit de vacature voor jou!

VDH Watertechnology is een gezond en dynamisch bedrijf dat sinds 1978 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstellen van zoutelektrolyse installaties.
Als Electrolysis Expertise Center opereren we wereldwijd in samenwerking met ons moederbedrijf ProMinent GmbH.

Ter versterking van ons VDH team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige PROJECT ENGINEER.

Als Engineer binnen VDH verzorg je de technische uitwerking van onze binnen- en buitenlandse projecten.

Je zal als spin in het web de projecten, van opdracht tot uitlevering begeleiden en afhandelen.
Maar dat niet alleen, je begrijpt dat een slimme en praktische manier van detailleren veel oplevert voor je collega’s van de productie. Hierbij werk je samen met collega engineers en de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf.


View the vacancy
Posted on 29 March 2022, expires on 24 May 2022
VDH Watertechnology Is looking for

Service- en onderhoudsmonteur

Als monteur ben je dagelijks, met je eigen servicebus, onderweg om bij onze klanten onderhoud uit te voeren of een storing op te lossen aan de electrolyse installaties. Dit zal met name in Nederland of af en toe binnen Europa zijn. Klinkt dit als muziek in jouw oren, dan is deze vacature wat voor jou!

VDH Watertechnology is een gezond, dynamisch en innovatief bedrijf dat sinds 1978 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren, installeren en inbedrijfstellen van zoutelektrolyse installaties.
Als Electrolysis Expertise Center opereren we wereldwijd in samenwerking met ons moederbedrijf ProMinent GmbH.

Ter versterking van ons VDH-service team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige SERVICE EN ONDERHOUDSMONTEUR (M/V)


View the vacancy
Posted on 29 March 2022, expires on 24 May 2022
CE-Line Is looking for

Electronics Engineer

CE-Line BV uit Heerenveen ontwikkelt en produceert het innovatieve meetinstrument ‘Celine’ voor de glastuinbouw sector. Dit systeem zal real-time en automatisch alle essentiële nutriënten in het watersysteem van de glastuinbouw meter, op basis van Capillaire Elektroforese. CE-Line BV bestaat uit een enthousiast, divers en multidisciplinair team van professionals, die samen met de klant het nieuwe product vanaf idee naar in-house serie productie brengen. Waar elektronica, vloeistofchemie, mechanica en software bij elkaar komen bieden wij bijzondere expertise. CE-Line levert haar toekomstige producten wereldwijd.

Ter versterking van het team zoeken wij een Electronics Engineer.

Functie-inhoud
Als Electronics Engineer werk je mee aan de elektronica ontwikkeling van het ‘Celine’ meetsysteem. Je werkt intensief samen met chemici, mechanici en software programmeurs zowel binnen als buiten de organisatie. Je helpt mee de ideeën van het team te vertalen naar realistische en maakbare oplossingen.

View the vacancy
Posted on 29 March 2022, expires on 24 May 2022
CirTec Is looking for

Service & Maintenance Manager

ouw doel: tevreden klanten en onze monteurs met de juiste onderdelen altijd op de juiste plek en beoogde tijd aanwezig. Als Service & Maintenance Manager ben je het aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en support je onze monteurs in het veld. Nieuwsgierig geworden naar deze dynamische functie? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Service & Maintenance Manager ligt je uitdaging in het plannen en organiseren van diverse onderdelen-, service- en aftersales aanvragen:

 • Je beantwoordt vragen over onderhoud aan apparatuur en installaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor voorraadbeheer en aankoop van onderdelen.
 • Je verzorgt de werkvoorbereiding en planning van service- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor onderdelenverkoop.
 • Je biedt daarnaast ook ondersteuning aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten.
View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
CirTec Is looking for

Service Monteur

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven servicemonteur om ons team te versterken.
Heb jij affiniteit met zuiveringstechnologie + product- en projectontwikkeling? En heb je een afgeronde opleiding en ervaring in werktuigbouwkunde of installatietechniek op MBO niveau?

Je zorgt als servicemonteur voor het optimaal en milieuvriendelijk functioneren van de door ons geleverde apparatuur en installaties.
Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Nederland en België, maar ook daarbuiten kan je inzet gevraagd worden.

Functieomschrijving
Als servicemonteur ben jij het visitekaartje naar onze klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Onderhoud aan apparatuur en installaties
• Opstellen en in bedrijf nemen van pilotinstallaties
• Oplossen van storingen
• Installatiewerkzaamheden
• Ondersteuning bieden aan een projectleider tijdens de uitvoering van projecten
• Afnames van aangekochte installatiedelen
• Ondersteuning in onderdelenverkoop

View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
CirTec Is looking for

Process Engineer

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die affiniteit heeft met zuiveringstechnologie en projectontwikkeling. Je hebt een werktuigbouwkundige opleiding afgerond op HBO niveau en hebt tenminste 5 jaar werkervaring opgedaan, bij voorkeur in ons werkveld. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, bent ondernemend en flexibel en houdt van aanpakken. Je bent een goede gesprekspartner voor collega’s en klanten. Je werkt gestructureerd en klantgericht en bent in staat de vragen van klanten te vertalen naar onze diensten en producten binnen de gestelde kaders van een project. Je bent vaardig met de gangbare software.

Functieomschrijving
Als Proces Engineer ben je nauw betrokken bij het opstellen en uitwerken van het technisch ontwerp van installaties en heb je de technische leiding over projecten tijdens het uitvoeringstraject. Daarnaast ben je betrokken bij in bedrijfnames van installaties, waarbij je niet bang bent voor vieze handen en zelf actief meewerkt.

View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
Acquaint Is looking for

Inspectie Engineer

Werken bij één van de meest veelbelovende start-ups van het Noorden? Werken voor toonaangevende opdrachtgevers en samenwerken met partijen als Wetsus? Ga dan aan de slag als Inspectie Engineer bij Acquaint in Leeuwarden!

Samen met een team van specialisten draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe inspectietechnieken voor buisleidingen en helpt mee deze in praktijk toe te passen.

Wat zoeken wij?

 • Enthousiasme
 • MBO of MBO+
 • Wtb / E, affiniteit met mechatronica
 • Hands-on / een doener
 • Zelfstandig
 • Geordend
 • Nederlands/Engels/Duits
 • Bereid om 1 of meerdere dagen in de week van huis te zijn
 • Op korte termijn beschikbaar
View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on
Acquaint Is looking for

MarCom manager

Acquaint werkt met creators; passie gedreven professionals die dagelijks werken aan de ontwikkeling van inspectietechnieken die zowel in Nederland als internationaal worden ingezet. Wij stimuleren onze medewerkers en klanten met veranderkracht, zodat zij in staat zijn nieuwe mogelijkheden te verkennen die de wereld dichter bij een toekomstbestendige watervoorziening brengt.

Hier ben je verantwoordelijk voor:

 • LinkedIn (updates, campagnes, netwerk uitbreiden)
 • Nieuwsbrief
 • Aansturen van collega’s (marketingafdeling)
 • Creëren van communicatie- en marketingstrategieën voor nieuwe producten, lanceringen, evenementen en promoties
 • Tijdig reageren op communicatie gerelateerde problemen
 • Plannen en beheren van design, content en de productie van marketingmaterialen
 • Organiseren van evenementen
View the vacancy
Posted on 25 March 2022, expires on