WEFTEC Chicago

City: Chicago, Illinois
Country: Verenigde Staten
Time: 10:00
Date: 21 September - 25 September

Neem deel aan het Holland Pavilion en breid uw Amerikaanse bedrijfsactiviteiten uit tijdens WEFTEC 2019 in Chicago.

 

Het Holland Pavilion wordt het centrum van de Nederlandse activiteiten tijdens WEFTEC 2019 in Chicago. Met meer dan 22.000 bezoekers biedt de grootste handelsbeurs in Noord-Amerika een uitstekende gelegenheid om de Amerikaanse markt te verkennen, uw producten te verkopen en uw netwerk te verbreden.

Het Holland Paviljoen wordt georganiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Washington en het consulaat-generaal in Chicago. Tijdens de 92ste editie van de WEFTEC, van 23 – 25 september 2019, kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen en profiteren van alle gezamenlijke activiteiten.

Het Holland Paviljoen is strategisch gelegen op de beursvloer met het kenmerkende Holland Branding en een grote lounge met voldoende ruimte voor netwerkactiviteiten. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan presentaties op de beursvloer en de netwerkevenementen zullen uw bedrijf geweldige kansen bieden.
Deelname aan het Holland Paviljoen kost € 575, = per m2 (minimaal 6m2). Deze kosten omvatten de standbouw met Holland-branding, de netwerkreceptie, catering tijdens de WEFTEC en organisatiekosten. De vermelde prijs is exclusief drukkosten en reis- en verblijfkosten.

• De toegevoegde waarde die de collectieve uitstraling van Holland Branding u biedt;
• Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
• Gebruik van de Holland Lounge, waar de gehele dag catering (koffie, thee, fris) voor u en uw bezoekers wordt verzorgd;
• Deelname aan verschillende netwerkactiviteiten in het paviljoen;
• Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
• Optionele deelname aan de WEFTEC-programmasessies

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het paviljoen, kunt u zich hier registreren. Neem voor meer informatie contact op met Noeska de Nobel (n.nobel@nwp.nl). Algemene informatie over WEFTEC is hier te vinden.

 

Standimpressie Holland Paviljoen