Roadshow Water, Energy and Food (WEF)

City: Business Centre Johannes de Doper, Agora 4, Leeuwarden
Country: Nederland
Time: 11:01
Date: 11 April

Op 11 april is er op de WaterCampus een Roadshow Water-Energy-Food met als thema Dubai Expo 2020 (Export Golfstaten) en  Research & Development. Nederland heeft een wereldnaam op het gebied van water en landbouw. Juist op het snijvlak van water, energie en landbouw (de nexus) zien we veel innovatieve technologische ontwikkelingen en vindt er veel toegepast wetenschappelijk onderzoek plaats in Nederland.

Dubai Expo 2020 (Export Golfstaten)

Bent u actief in de Golfregio? Kom dan naar de Roadshow Water Energy Food om met de overheid de economische kansen en mogelijkheden om te zetten naar concrete acties. De Golf regio is belangrijk voor Nederland! Er liggen kansen en er zijn talrijke mogelijkheden om ondersteund te worden in het verzilveren van die kansen.

In deze parallelsessie worden deze kansen én de hulp die je kunt krijgen onderweg naar en ín deze (nieuwe) markt inzichtelijk gemaakt.  De RVO, NL Works en NLinBusiness geven je alles deze middag op een presenteerblaadje!

Research & Development

Bent u geïnteresseerd om mee te doen aan een van de cases (toekomstig onderzoeksproject) of wilt u uw innovatieve technologie testen op een van de demosites binnen het Water Test Network
project? Kom dan naar de Roadshow Water Energy Food om in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Wat kunt u nog meer tijdens deze Roadshow verwachten?

  • Informatie over de mogelijkheden die deze deelname aan Dubai Expo 2020 met zich meebrengt.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over de export kansen in de Golfregio.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over uw onderzoeks- en ontwikkelvragen.

 

Speeddates

Tijdens deze Roadshow is er ruimte om uw vraag persoonlijk te stellen tijdens een speeddate met een adviseur van de organiserende partijen.

 

Voorlopige programma

Hier vindt u de officiële uitnodiging en het programma. Heeft u interesse om deel te nemen aan de Roadshow dan kunt u zich aanmelden via de website van Water Alliance. We houden u dan op de hoogte. Deelname aan deze Roadshow is kosteloos.