KLM Urban Trail Leeuwarden

City: WaterCampus Leeuwarden
Country: Nederland
Time: 09:00
Date: 23 June - 23 June

Na een succesvolle eerste editie keert op zondag 23 juni het populaire evenement, de KLM Urban Trail Series, terug naar Leeuwarden met een vernieuwd parcours. Spoiler alert: het parcours zal over een deel van het WaterCampus terrein gaan en óók door het ‘WaterCampus Business Centre Johannes de Doper’.

Over Urban Trail

De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij u de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt! Geen afgesloten rechte wegen, maar een ‘verkenningsloop’ door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Na afloop kunt u samen gezellig eten, drinken en je ervaringen delen. De KLM Urban Trail Leeuwarden is onderdeel van de landelijke KLM Urban Trail Series.

Water Alliance & Urban Trail

Een aantal bekende locaties uit Leeuwarden, maar ook plekken die menig Leeuwarder nog niet goed kent worden in het parcours opgenomen. Ook de WaterCampus is deze editie opgenomen als één van de unieke locaties op het parcours. Wilt u ook verzekerd zijn van een startnummer met naam, inclusief ontbijtpakket en medaille, zet dan zondag 23 juni in uw agenda en kijk voor meer informatie op de Urban Trail website.