Bluetech Forum – Innovating Towards Resilient Water Systems

City: Londen
Country: Verenigd Koninkrijk
Time: 15:00
Date: 5 June - 6 June

Gaat u mee als bezoeker naar het BlueTech Forum 2019? Het evenement vindt plaats op 5 en 6 juni in de Londense Kew Gardens. Het thema van dit jaar is ‘Innovating Towards Resilient Water Systems’. Het forum is een kans voor Nederlandse bedrijven om hun horizon te verbreden, het bedrijfsnetwerk uit te breiden en strategische zakelijke kansen te ontdekken op de Engelse en internationale markt.

Kortingscode

Exclusief voor Water Alliance leden kunnen wij in samenwerking met het BlueTech Forum een kortingscode aanbieden, waarbij u niet $1400 betaalt maar $1000. Om hier gebruik van te kunnen maken, kunt u contact opnemen met onderstaande organisator via f.qureshi@wateralliance.nl

Over BlueTech Forum 2019

De sessies van dit jaar illustreren hoe de toekomst van de watersector wordt bepaald door de trend van Circulaire Economie en de implementatie van nieuwe strategieën tijdens verschillende rondetafelbijeenkomsten, keynote speakers en het presenteren van casestudies.

Innovation Showcase & Thought Leadership

Water Alliance leden Desah en LG Sonic nemen deel aan de Innovation Showcase op 6 juni. Tijdens deze sessie zullen bedrijven alles rondom hun unieke technologieconcept presenteren om op deze manier op zoek te gaan naar de ideale match.  Water Alliance directeur Hein Molenkamp sluit aan bij de Thought Leadership Roundtables eerder die dag. Meer informatie en de volledige agenda vindt u op https://www.bluetechforum.com/agenda/.

EEN Matchmaking

Ook zijn wij voornemens om een EEN Matchmaking te organiseren voorafgaand aan het evenement, waarbij relevante eindgebruikers en partners worden gevonden voor Nederlandse deelnemers. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij m.plijnaar@wateralliance.nl