Projectmedewerker

Vacature Projectmedewerker
Hydroscope is op zoek naar een gedreven Projectmedewerker die een cruciale rol speelt in het succesvol realiseren van onze projecten. Als Projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de projectleider en het waarborgen van een soepel verloop van projecten. Ben jij een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wat ga je doen?
Als Projectmedewerker lever je een essentiële bijdrage aan de realisatie van projecten op het gebied van waterkwaliteit- en veiligheid. Je adviseert over planning, financiën en procedures. Je assisteert de projectleider en participeert actief in projectteams. Je bereidt inschrijvingen op aanbestedingen voor. Begeleidt het offertetraject, stelt projectplannen op en beheert projectbudgetten en planningen. Daarnaast verzorg je managementrapportages en draag je zorg voor de financiële afhandeling met klanten.

Waarmee maak jij het verschil?
Met jouw HBO werk- en denkniveau en ervaring in projectondersteuning en projectmanagement, ben je in staat om zelfstandig projecten te realiseren. Je blinkt uit in plannen en organiseren, kunt goed samenwerken en toont initiatief. Klantgerichtheid zit in jouw DNA en je kunt goed omgaan met stressbestendige situaties. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om effectief te schakelen tussen verschillende partijen.

Wie zijn wij?
Hydroscope is het grootste adviesbureau van Nederland dat zich bezighoudt met legionellapreventie en waterkwaliteit binnen gebouwen. Je gaat werken in een organisatie met een prachtige missie, namelijk het verduurzamen van watergebruik. Je maakt deel uit van een professioneel, enthousiast en collegiaal team. De bedrijfscultuur is open en informeel. Bij ons mag je jezelf zijn. Sterker nog, we stimuleren dat je jezelf kunt zijn binnen de organisatie. We vinden het belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Duurzaamheid is de groene draad door ons werk heen. En daar hoort ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers bij.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team en hebt de mogelijkheid om bij te dragen aan verschillende projecten.

Pas je niet geheel in bovenstaand profiel maar lijkt het je een geweldige uitdaging? Laat het ons weten. Wij geloven namelijk dat je met de juiste mindset ons en onze klanten kunt helpen. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te bekijken of jouw wensen en vaardigheden passen bij de functie en Hydroscope als organisatie.

Reageren?
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Tessa Hogerbrug via telefoonnummer 076 572 77 87. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@hydrocaregroep.nl en we nemen graag contact met je op.