Monteur binnen-/buitendienst

MONTEUR BINNEN-/ BUITENDIENST (32U P/W)
Wie zijn wij?
Akanova B.V. – circulair water
Afvalwater ter plaatse zo goed zuiveren, dat het voor steeds meer toepassingen kan worden gebruikt. Dat is onze ambitie. Daarin werken we nauw samen met NIQO Systems, ons zusterbedrijf.

AkaNova is ontwikkelaar van een succesvol afvalwaterzuiveringsproces. De bewezen technologie is ruim 1.500 keer ingezet en staat bekend om de meetbare resultaten. NIQO Systems levert hiervoor de benodigde hardware met intelligente besturingstechniek. Dit systeem meet 24/7 belangrijke waarden en stuurt het zuiveringsproces automatisch bij.

Heb jij affiniteit met (elektro)techniek en lijkt het je leuk om dit in de praktijk te brengen in de watertechnologie? Dan maken we graag nader kennis! Akanova B.V. in Sneek is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in waterbeheer en afvalwaterzuivering. Zowel voor het behandelen van afvalwater, rioolwater en circulair water.

Voor ons team in Sneek zijn wij op zoek naar een monteur binnen-/buitendienst
(32 uur p/w).

Wat ga je doen?
Jouw werkterrein omvat decentrale zuiveringen en kleine gemalen. Onze opdrachtgevers zijn met name gemeenten en water-/zuiveringsschappen. Je gaat deel uitmaken van een klein team, gespecialiseerd in afvalwaterzuivering.

Werkzaamheden:
– Installeren en inbedrijfstellen van (pomp)installaties;
– Onderhoud (en storingen) van IBA’s in diverse gemeenten;
– Monteren van besturingskasten;
– Inspecteren van installaties conform NEN 1010/3140.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij Akanova B.V. in Sneek, het betreft een technisch bedrijf. Wij zijn actief in de watertechnologie en de afvalwaterzuivering. Voor meer informatie kijk ook op onze website www.akanova.nl.