Adviseur Waterkwaliteit en Veiligheid regio Eindhoven/Venlo

Vacature Adviseur Waterkwaliteit en Veiligheid regio Eindhoven/Venlo

Iedereen in Nederland heeft recht op veilig en gezond drinkwater. Wil jij er samen met ons voor zorgen dat waterinstallaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen en hotels vrij blijven van legionella en aan alle wettelijke eisen voldoen? Hydroscope zoekt een fulltime Adviseur waterkwaliteit en -veiligheid (m/v) voor de regio Eindhoven en Venlo.

Wat ga je doen?
Als Adviseur Waterkwaliteit en Veiligheid adviseer je klanten over hun drink-, proces- en bluswaterinstallatie en ben je bezig met het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast verzorg je je eigen planning en doe je de bijbehorende administratie.

Waarmee maak jij het verschil?
Als Adviseur Waterkwaliteit en Veiligheid ben je in staat om onze klanten te laten vertrouwen op veilig en kwalitatief goed drinkwater. Je bent een echte aanpakker en graag in control over je eigen planning. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.

• MBO+ werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een adviesfunctie;
• Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/Venlo;
• Je beschikt over een geldig “Bewijs van vakbekwaamheid legionellapreventie-adviseur’ uitgegeven door een door InstallQ geaccrediteerde exameninstelling. Of je bent bereid deze te behalen;
• Ervaring in installatie-, procesmanagement en/of laboratoriumtechniek is een pre;
• Kennis van de Drinkwaterwet, NEN 1006, waterwerkbladen, NEN-EN-ISO 11731 en NEN-EN-ISO 19458;
• Je beschikt over een VCA-diploma of je bent bereid deze te behalen;
• Je bent computervaardig en hebt kennis van het Office 365 pakket.

Wie zijn wij?
Hydroscope is het grootste adviesbureau van Nederland dat zich bezighoudt met legionellapreventie en waterkwaliteit binnen gebouwen. Je gaat werken in een organisatie met een prachtige missie, namelijk het verduurzamen van watergebruik. Je maakt deel uit van een professioneel, enthousiast en collegiaal team. De bedrijfscultuur is open en informeel. Bij ons mag je jezelf zijn. Sterker nog, we stimuleren dat je jezelf kunt zijn binnen de organisatie. We vinden het belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Duurzaamheid is de groene draad door ons werk heen. En daar hoort ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers bij.

Wat bieden wij jou?
• Een auto van de zaak
• Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en ruimte voor ontwikkeling
• Enthousiaste collega’s met veel ervaring
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Pas je niet geheel in bovenstaand profiel maar lijkt het je een geweldige uitdaging? Laat het ons weten. Wij geloven namelijk dat je met de juiste mindset ons en onze klanten kunt helpen. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te bekijken of jouw wensen en vaardigheden passen bij de functie en Hydroscope als organisatie.

Reageren?
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Tessa Hogerbrug via telefoonnummer 076 572 77 87. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@hydrocaregroep.nl en we nemen graag contact met je op.