2 Communicatieadviseurs 1,6 – 2,0 fte

Werken bij het Centre of Expertise Water Technology (CEW) betekent werken in een toekomstgerichte organisatie met een energiek team. CEW bedenkt, onderzoekt en test innovatieve oplossingen voor de toenemende mondiale problematiek rondom klimaat, milieu, water en voedsel. Dit doet CEW in samenwerking met studenten, docenten, onderzoekers en lectoren van o.a. NHL Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein, om bij te dragen aan innovatieversnelling, talentontwikkeling en onderwijsontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar twee communicatieadviseurs. Als communicatieadviseur bij CEW ben je een belangrijke schakel in de quadruple helix: bedrijfsleven – onderwijs – overheid – maatschappelijke organisaties. Hierbinnen werk je samen met je collega-communicatieadviseur, de business developer, projectmanagers, lectoren, onderzoekers, studenten en praktijkprofessionals. Zo wordt de verbinding gelegd tussen de vraag uit het werkveld en het innovatievermogen van hogescholen.

Dit gaan jullie doen:

Jullie zijn verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en uitvoeren van communicatiebeleid binnen CEW;
-maken deel uit van communicatiewerkgroepen binnen projecten;
-beheren diverse (online) communicatiekanalen en dragen zorg voor content als foto’s, video’s en teksten;
-organiseren evenementen en andere activiteiten;
-begeleiden studenten in jullie vakgebied en aanverwant die bij CEW stage lopen. Denk hierbij aan opleidingen als communicatie, cmd (communicatie & multimedia design), mediavormgeving en leisure & events management.