Young Expert posities Agrofood en Energy

Voor batch 32 zijn wij op zoek naar kandidaten voor Young Expert posities. Als Young Expert kickstart je je internationale carriere; je werkt niet alleen in het buitenland, maar krijgt ook een uitgebreid trainings- en coachingsprogramma via YEP Programmes aangeboden!

Op dit moment zijn er 4 YEP posities waarop je kunt solliciteren: 2 YEP Agrofood posities, in resp. Uganda en Paksitan. Daarnaast zijn er nog 2 YEP Energy posities, waarvoor wij nog kandidaten zoeken (in Malawi en Ethiopië). Meer informatie over de posities en het sollicitatieproces vind je op onze website – https://www.yepprogrammes.com/young-experts/application. Je kunt tot uiterlijk 28 januari solliciteren.

Via YEP Programmes zijn sinds de start in 2013 al meer dan 850 Young Experts in 50 landen ingezet. Het programma wordt uitgevoerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Netherlands Water Partnership, het Netherlands Food Partnership en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Meer informatie over YEP Programmes en de huidige en alumni Young Experts vind je op onze website.