Service engineer

Wij zijn op zoek naar een SERVICE ENGINEER.

Je taken zijn onder andere, het uitvoeren van mechanische, elektrische en besturingstechnische werkzaamheden aan installaties op locatie bij klanten of in de werkplaats.
Je voert check-ups uit, spoort storingen op aan machines en verhelpt deze. Je overlegt met klanten over de uit te voeren werkzaamheden en oplossingsalternatieven.

Heb je een WTB opleiding op MBO niveau en eventueel ervaring in een soortgelijke functie?
Zie jij een uitdaging in het oplossen van problemen, heb je geen 9/5 mentaliteit en heb je oog voor detail?
Dan willen wij je graag uitnodigen voor een gesprek.

Dit krijg je van ons
• Een fijne werksfeer;
• Een goede balans tussen werk en privé;
• Een goed salaris en pensioenopbouw;
• Geen vastomlijnde ontwikkelpaden, maar flexibele rollen en keuzevrijheid.
Solis is specialist aannemer in slib- en waterbehandeling voor waterschappen en industrieën. Onze installaties worden bijvoorbeeld gebruikt om stikstof emissies te verminderen en effluent van waterzuiveringen wordt gebruikt om verdroging tegen te gaan. Zeer actuele onderwerpen in deze tijd. Solis is onderdeel van Bellmer, een multinational met meer dan 750 werknemers op 16 locaties. Wij bieden uiteraard leer- en studiemogelijkheden aan. Kijk op onze site: www.solis.nl .
Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bedrijf te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent! Stuur een mail – eventueel met je c.v. – aan Ingrid van der Werff, vanderwerff@solis.nl .