Sales Manager

Ben jij onze nieuwe Sales Manager die meewerkt aan onze ambitie om schoon en veilig water toegankelijk te maken voor iedereen?

Van Remmen UV Technology groeit! Daarom willen we deze functie toevoegen aan de salesafdeling zodat we nog meer schoon water kunnen realiseren.

Wil jij werken bij de top van duurzame waterbehandelingstechnologie? In een wereld waar watertekort en vervuiling een ernstige bedreiging vormt, werk je mee aan structurele verbetering van waterkwaliteit.

Als Sales Manager bij Van Remmen UV Technology heb je een dubbele verantwoordelijkheid.

  • Je geeft leiding en sturing aan een klein ervaren team van Accountmanagers en een Back Office Sales medewerker. Je zet je ervaring en commerciĆ«le kwaliteiten in om het team richting en structuur te geven zodat gezamenlijke doelen worden behaald en met de intentie de afdeling uit te breiden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestaande (internationale) relaties en het bouwen aan nieuwe -duurzame- relaties (BtoB).

Je bent iemand die denkt in oplossingen, kan voorzien in advies op maat en klanten weet te overtuigen dat Van Remmen UV Technology altijd zoekt naar de beste oplossing voor ieder watervraagstuk. Ben jij de kartrekker die het salesteam laat groeien en de marktpositie van Van Remmen UV Technology versterkt en verder uit bouwt? We komen graag met je in contact.