Project Engineer

Dit is de baan
Ontwerpen en coördineren

Als Masters in Membrains ontwikkelen wij bij Wafilin Systems unieke membraanfiltratiesystemen voor de voedingmiddelen- en zuivelindustrie. Onze systemen vormen vaak het hart van het proces van onze klanten. De afgelopen jaren maakten wij een zeer grote groei door, zowel nationaal als internationaal, waarin we sterk hebben ingezet op de ontwikkeling van onze organisatie en het kennisniveau van onze medewerkers. Inmiddels is ons team gegroeid naar 25 medewerkers en zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en leveren van unieke proces oplossingen voor onze klanten. Om ons te versterken bij deze groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn we op zoek naar een Project Engineer.

Als onze nieuwe Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het proces ontwerp naar een mechanisch ontwerp waarbij je oog hebt voor de wensen van de klant, de omgeving waarin de installatie moet komen te staan en het functioneren ervan. Je werkt vanuit het projectteam nauw samen met de klant, leveranciers en uiteraard je collega`s. Omdat Wafilin Systems geen eigen werkplaats heeft besteden we de bouw van onze installaties uit en ben je een belangrijke schakel tijdens de realisatie van het project. Allereerst werk je aan het mechanische ontwerp van een installatie en maak je 3D tekeningen. Daarnaast ondersteun je bij de selectie van inkoopdelen, engineering en de begeleid je de realisatie van het project en bewaak je de voortgang. Naast het contact met onze klanten heb je ook veel contact met onze eigen afdelingen en specialisten. De diversiteit aan projecten, industrieën en klanten, maakt elk project uniek en het werk afwisselend en dynamisch.

Het team van Wafilin is een gedreven, nuchtere en jonge organisatie, bestaande uit vakmensen en specialisten met een hoog kennisniveau. Iedereen is gelijkwaardig en er heerst een open sfeer, waarbij men elkaar helpt en stimuleert om de beste oplossing voor onze klanten te kunnen leveren. Er is ruimte om jouw eigen ideeën naar voren brengen en om je eigen werkdag in te vullen. Bij ons kan je echt verschil maken, sta je dichtbij de industrie en speel je een belangrijke rol in het ontwerpen van unieke membraaninstallaties. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van productieprocessen en het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie. Je bent volledig betrokken bij elk project vanaf de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Dit maakt het werk dan ook heel gevarieerd.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.