Process Engineer

Dit is de baan
Innovaties ontwikkelen en processen verbeteren
Als Masters in Membrains ontwikkelen wij bij Wafilin Systems unieke membraanfiltratiesystemen voor de voedingmiddelen- en zuivelindustrie. Onze systemen vormen vaak het hart van het proces van onze klanten. De afgelopen jaren maakten wij een zeer grote groei door, zowel nationaal als internationaal, waarin we sterk hebben ingezet op de ontwikkeling van onze organisatie en het kennisniveau van onze medewerkers. Inmiddels is ons team gegroeid naar 25 medewerkers en zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en leveren van unieke proces oplossingen voor onze klanten. Om ons te versterken bij deze groei en ontwikkeling van onze organisatie zijn we op zoek naar een Process Engineer.

Als onze nieuwe collega en Process Engineer vertaal je klantvragen naar een procesontwerp. In de uitvoering van de projecten werk je nauw samen met collega’s om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp. Daarin heb je direct contact met de technologen van onze klanten en met onze partners en leveranciers. Daarnaast ondersteun je de afdeling sales met het maken van basisontwerpen en technische tekeningen. Een van de meest voorkomende vragen van onze klanten is hoe de kwaliteit van een vloeistofstroom verbeterd kan worden.

Het team van Wafilin is een gedreven, nuchtere en jonge organisatie, bestaande uit vakmensen en specialisten met een hoog kennisniveau. Iedereen is gelijkwaardig en er heerst een open sfeer, waarbij men elkaar helpt en stimuleert om de beste oplossing voor onze klanten te kunnen leveren. Er is ruimte om jouw eigen ideeën naar voren brengen en om je eigen werkdag in te vullen. Bij ons kan je echt verschil maken, sta je dichtbij de industrie en speel je een belangrijke rol in het ontwerpen van unieke membraaninstallaties. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van productieprocessen en het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie. Je bent volledig betrokken bij elk project vanaf de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Dit maakt het werk dan ook heel gevarieerd.

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met je in contact.