Operator

Wie zijn wij?
NX Filtration groeit snel en heeft unieke technologie voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en kwantiteit. Onze missie is: “pure and affordable water for all”. Wij produceren daarom geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in nanofiltratie-, ultrafiltratie- en microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratietoepassingen.

Onze membraantechnologie filtert de kleinste vervuilingen uit water zoals nanoplastics, organische stoffen, kleurstoffen, medicijnresten, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater. Onze snel groeiende productie vindt nu plaats in Enschede. In 2024 wordt een geheel nieuwe, zeer moderne state of the art fabriek in Hengelo in gebruik genomen.

Hoe kan jij bijdragen?

De werkzaamheden vinden plaats op de moduul afdeling en bestaan hoofdzakelijk uit de volgende onderdelen:

Uitvoeren van productiewerkzaamheden:

  • Zelfstandig uitvoeren van voorkomende werkzaamheden zoals bundelen, prepotten/kitten, coaten, gieten, zagen, afwerken, repareren, oplijmen kraagbussen, testen en conserveren.
  • Administratieve afhandeling van de orders.
  • Meedenken in verbeter- en optimalisatieprocessen op de afdeling. 

Job requirements

Wie ben jij?

  • Een opleiding op MBO niveau of minimaal Vapro B.
  • Je bent veiligheid en kwaliteitsbewust.
  • Communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel, zelfstandig en bent goed in je eigen werk organiseren. 
  • de bereidheid om eventueel in 2 ploegen te werken

Wat bieden we jou?

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.