Monteur Technisch Beheer

Miljoenen liters zwembadwater en duizenden vierkante meters aan sportruimten: dat vraagt om de nodige service en onderhoud. Bij Hellebrekers bieden wij een afwisselende baan als Monteur Technisch Beheer. Jij levert een bijdrage aan het veilig en gezond houden van de (zwem)sport in Drenthe, Groningen, Friesland en Noord-Holland vanuit onze gloednieuwe vestiging in Heerenveen.

Daarom kies je voor deze functie:
– Werk voor de marktleider in het technisch beheer en onderhoud in de zwembadbranche;
– Bouw goede relaties op, want jij bent een vaste gezicht van ongeveer 4 à 5 locaties zwembadlocaties;
– Werk aan mooie technieken in zwembaden.

Dit ga je doen:
Niet voor niets kiezen steeds meer publieke zwem- en sportaccommodaties voor Hellebrekers en groeit ons bedrijf. Als Monteur Technisch Beheer ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer van een aantal vaste (ongeveer 5) locaties. Jouw werkgebied is het bovenste gedeelte van Noord-Nederland. Naast het reguliere beheer adviseer je, samen met collega’s, klanten over bijvoorbeeld verduurzaming, energiebeheer en het optimaliseren van diverse installatie-onderdelen. In jouw rol houd jij je bezig met het:
– preventief en correctief onderhouden van de technische installaties;
– registreren en administreren van de uitgevoerde werkzaamheden;
– aansturen en controleren van onderaannemers op de locatie;
– nauwlettend in de gaten houden van de waterkwaliteit en waar nodig aanpassen;
– deelnemen in storingsdiensten.

Dit breng jij mee:
Al onze collega’s verschillen. Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, watersporters, skiërs, dierenliefhebbers, vliegtuigspotters en muzikanten. Maar we hebben ook één ding gemeen: we tonen eigenaarschap in ons werk, willen voorop lopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken. Verder beschik jij over brede technische kennis en inzicht. Je houdt van afwisseling en deinst er niet voor terug om klanten te adviseren.

Wij kunnen ons voorstellen dat de overstap naar een andere werkgever groot is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Zo kun je alvast de sfeer proeven en ontdekken of het bij je past.