Finance en Administration Executive

Holland Water is een snelgroeiende scale-up. Wij geloven in slimmer en duurzamer waterbeheer door middel van innovatieve watertech en de verdere technologische ontwikkeling hiervan. Onze groei wordt gedreven door een heldere visie en een ambitieus team, ondersteund door een sterk partnerschap met onze investeerder.

Onze Finance en Office afdeling
De Finance en Office afdeling bestaat uit verschillende disciplines die samen voor de ondersteuning van onze klanten en collega’s zorgen. De afdeling verzorgt onder andere de administratieve handelingen die nodig zijn om de factuur te kunnen versturen naar onze klanten. Tevens zorgt het team er samen met de Financial Controller voor dat de maandafsluiting tijdig wordt verricht. Het team is ook verantwoordelijk voor structureel gebouwbeheer en dagelijks kantoor management.

Wat ga je doen?
Als Finance en Administration Executive val je onder de Administration Lead | Finance en Office en heb je een divers en uitdagend takenpakket in het hart van ons bedrijf. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verwerking van onze financiële en administratieve processen van de verschillende BV’s. Je beheert het debiteuren- en crediteurenproces en beantwoord vragen over financiële en administratieve zaken. We waarderen advies over verbeteringen die we kunnen doorvoeren.

Ons ideale profiel:
Je communiceert gemakkelijk, plezierig en correct, waarbij het voor jou niet uitmaakt of je met de directeur of een technisch medewerker in gesprek bent.
Je bent empathisch en je begrijpt dat veilig water van groot belang is voor de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten.
Je bent geïnteresseerd in administratieve en financiële processen en vindt het leuk om oplossingen te vinden voor problemen.
Je hebt minimaal een Mbo-opleiding richting bedrijfsadministratie en 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
Je bent niet makkelijk van de wijs te brengen in een soms hectische omgeving en kan zelf prioriteiten stellen.
Je beheerst de Nederlandse in woord en geschrift.
Je hebt affiniteit met financiële automatiseringsprocessen. Ervaring met software van Exact is een pré.
Je bent analytisch, proactief en ziet zelf wat er gedaan moet worden
Je bent voor 24-32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou:
Uitdaging in je werk, onderdeel van een hecht en gedreven team, ruimte om zowel jezelf als de functie te ontwikkelen.

Een stimulerende werkgever met aandacht voor jouw ontwikkeling, en gericht op een gezonde balans tussen hoge productiviteit tijdens werktijd en een goed afgebakend privéleven.
Een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden, een goed pensioen, 22,5 vakantiedagen bij 36 uur en collectieve verzekeringen.
Hybride werken: flexibele indeling van werkdagen, werkplek en uren.

Holland Water is een missie gedreven marktleider in de ontwikkeling, levering en het beheer van watertech systemen en diensten voor de behandeling van drinkwaterinstallaties en koeltorens. Wij schudden de zakelijke markt voor water- en legionellabeheer flink op!

We bieden een werkomgeving met gelijkgestemde professionals die graag hun talent aanwenden. We stoten heilige huisjes om (zowel in- als extern), verliezen de essentie nooit uit het oog, zetten de schouders eronder en beleven veel plezier aan de reis! De sfeer is informeel, betrokken en gedreven.