Exploitatiemedewerker

Wat ga je doen?
Als exploitatiemedewerker ben je bezig met het beheren, onderhouden en exploiteren van duurzame watersystemen. Het werk bestaat onder andere uit het uitvoeren van preventief en correctief technisch onderhoud, monitoring en beheer, het nemen van watermonsters en het plegen van eenvoudige installatieaanpassingen. Daarnaast houd je je bezig met planning en administratie, zoals het verzorgen van schriftelijke rapportages en het maken van afspraken met klanten. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Je volgt veiligheidsplannen- en voorschriften op en het elektrisch veiligstellen van installaties is onderdeel van je takenpakket. Kortom, een veelzijdig takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is.

Waarmee maak jij het verschil?
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Ook beschik je over of ben je bereid om het VCA-diploma te halen. Kennis van de Drinkwaterwet en het nemen van watermonsters volgens de juiste normen is een pré. Daarnaast is het belangrijk om kennis te hebben over veilig werken en onderhoud aan energiesystemen. Het volgen van ontwikkelingen in het werk- en vakgebied is van belang voor de functie-uitoefening.

Wie zijn wij?
Hydroscope is het grootste adviesbureau van Nederland op het gebied van legionellapreventie en waterkwaliteit binnen gebouwen. Je gaat werken in een organisatie met een prachtige missie, namelijk het verduurzamen van watergebruik. Je maakt deel uit van een professioneel, enthousiast en collegiaal team. De bedrijfscultuur is open en informeel. Bij ons mag je jezelf zijn. Sterker nog, we stimuleren dat je jezelf kunt zijn binnen de organisatie. We vinden het belangrijk dat je doet waar jij gelukkig van wordt. Duurzaamheid is de groene draad door ons werk heen. En daar hoort ook de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers bij.

Wat bieden wij jou?
Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydroscope biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een elektrische bus en een uitstekend pensioen.

Pas je niet geheel in bovenstaand profiel maar lijkt het je een geweldige uitdaging? Laat het ons weten. Wij geloven namelijk dat je met de juiste mindset ons en onze klanten kunt helpen. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te bekijken of jouw wensen en vaardigheden passen bij de functie en Hydroscope als organisatie.