Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Hydroscope is op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst die samen met onze collega’s de commerciële activiteiten bij Hydroscope ondersteunt. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten en het coördineren van interne processen. Ben jij een proactieve teamspeler met sterke organisatorische vaardigheden? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Wat ga je doen?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van commerciële ondersteuning binnen ons team. Je stelt in samenwerking met adviseurs offertes op, onderhoudt klantenarchieven en staat klanten te woord voor eerstelijns advies. Daarnaast voer je diverse commerciële binnendienstactiviteiten uit, zoals het beheren van lead- en prospectadministratie en het plannen van de werkzaamheden van adviseurs. Ook ben je verantwoordelijk voor de facturatie.

Waarmee maak jij het verschil?
Met jouw MBO werk- en denkniveau en aanvullende kennis en/of ervaring met commerciële werkzaamheden, ben je goed uitgerust om deze rol te vervullen. Je bent stressbestendig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een talent voor vasthoudendheid. Plannen en organiseren zijn jouw sterke punten, waardoor je efficiënt kunt werken in een dynamische omgeving.