Ben jij onze nieuwe servicemonteur?

Al het leven op aarde heeft schoon water nodig. Mensen, dieren, bomen en planten zijn allemaal afhankelijk van schoon water. Dat is waar we bij PureBlue voor staan! Schoon water teruggeven aan de natuur zoals wij het hebben gekregen. Daarom bedenken, ontwerpen en realiseren wij installaties voor afvalwaterzuivering. Daarnaast assisteren wij onze klanten met service en operations werkzaamheden.

Onze compacte afvalwaterzuiveringsinstallaties zijn een samenspel van bouwkunde, engineering, elektra en zelfs biologie. Met onze InnoPack kan binnen 8 uur maar liefst 15.000 liter water helemaal schoongemaakt worden! Zo gaan we dus van vies naar schoon water. Dat doen we voor de industrie, de landbouw, ziekenhuizen en de scheepvaart.

Taken en verantwoordelijkheden
Servicemonteurs zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Wanneer er een serviceopdracht binnenkomt, kan je meteen aan de slag. Als servicemonteur voer je onderhoudswerkzaamheden en controles uit op locaties bij de klant, zowel in het binnen- als buitenland. Met de juiste spullen ga je op weg en controleer je of het probleem van de zuiveringsinstallatie wel klopt met de opdrachtbeschrijving. Soms gaat het om een pomp wisselen, soms zit een leiding verstopt maar het kunnen ook hele andere problemen zijn.

Je stelt de diagnose van storingen en stemt de noodzakelijke werkzaamheden af met collega’s en met de klant. Je kijkt met een praktische blik naar de installaties en geeft advies voor verbetering op vlak van veiligheid, milieu en kwaliteit, zodat de producten verbeterd kunnen worden Daarnaast assisteer je bij het assembleren, installeren en testen van nieuwe installaties. Je hebt regelmatig contact met o.a. de projectleiders, ingenieurs, werkvoorbereiders en technologen.

Ben je dol op een uitdagende baan en vind je het leuk om klussen in het buitenland te doen? Dan is servicemonteur écht iets voor jou. Als je het probleem goed hebt opgelost en de klant tevreden kan stellen, kan je zelf ook met een tevreden gevoel naar huis.

Profiel
Je hebt een technische MBO opleiding (werktuigbouwkunde, elektrotechniek, elektronica) of een gelijkwaardig niveau door je werkervaring;
Je hebt minimaal VCA Basis of bent bereid dit te behalen;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Kennis van de NEN3140 is een pré;
Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal. Kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pré

Wij zoeken iemand met de volgende competenties
Klantgericht en communicatief;
Pragmatisch;
Kwaliteitsgericht;
Financieel bewust;
Stressbestendig;
Een échte teamplayer;
Flexibel