Allround HR adviseur

Ben jij de Allround HR-adviseur  (0,6-0,8 fte) die we zoeken?

Wie zijn wij?
Aqualab Zuid (AQZ) is voor zijn klanten de professionele partner bij het bewaken van de waterkwaliteit. AQZ controleert en onderzoekt water, toetst kwaliteitseisen en adviseert klanten over waterkwaliteit.We bieden onze opdrachtgevers helder inzicht in de waterkwaliteit en dat doen we op een manier die aansluit bij hun wensen en eisen.

Bij AQZ werken 110 deskundige en betrokken medewerkers. Onze experts zorgen voor helder, lekker en gezond drinkwater. De kernwaarden van AQZ zijn deskundigheid, betrokkenheid, ondernemerschap, verantwoordelijkheid en verbinding.

Ons laboratorium en kantoor is prachtig gelegen in Werkendam in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch. Hoewel we je op kantoor een geweldig uitzicht kunnen bieden, is deels vanuit huis werken zeker ook mogelijk.

Samen met een collega HR-adviseur (sr), zoeken we een allround collega (medior), die projectmatig kan werken, en op moderne wijze onze HR-processen kan automatiseren binnen O365.

De cao Waterbedrijven is van toepassing. Onze arbeidsvoorwaarden zijn ruim en flexibel. Zo bieden wij 13,91% extra flex-pakket (FAB) en heeft iedere medewerker recht op een opleidingsbudget. Ons pensioen is ondergebracht bij het ABP.

De grootste groep medewerkers is werkzaam op het laboratorium zelf of in de buitendienst om de watermonsters te nemen. Daarnaast hebben we een afdeling Relatiebeheer & Planning en verschillende stafafdelingen waaronder Finance, ICT en HR.