Manager Bedrijfsvoering & Informatiemanagement

Ben jij de manager die een kei is in het aansturen van uiteenlopende teams, ruime ervaring heeft met
informatiemanagement en graag wil werken in een dynamisch toekomstgerichte organisatie?
Solliciteer dan bij WLN naar de functie van MANAGER BEDRIJFSVOERING & INFORMATIEMANAGEMENT (36 – 40 uur per week)

Door de naderende pensionering van de huidige manager Financiën & Ondersteuning, een herschikking van verantwoordelijkheden en uitbreiding van het informatiemanagement ontstaat er de nieuwe functie van manager Bedrijfsvoering & Informatiemanagement.

Hoe ziet de organisatie en de functie eruit?
WLN bestaat uit de afdelingen Technologie en Advies, het Laboratorium en Bedrijfsvoering & Informatiemanagement. De drie managers van de genoemde afdelingen en de controller vormen samen met de directeur het managementteam. Als MT-lid bepaal je mede de strategie van WLN.
Als manager Bedrijfsvoering & Informatiemanagement geef je leiding aan de volgende teams (in totaal 18 medewerkers): functioneel beheer van de laboratoriumapplicaties, het logistiek en facilitair centrum (LFC), VGM, managementondersteuning en de financiële-, personele- en salarisadministratie. Het laatstgenoemde team wordt functioneel aangestuurd door de controller en het LFC functioneel door de coördinator facilitaire zaken. De controller, HR-adviseur, kwaliteitsadviseur en accountmanager vallen rechtstreeks onder de directeur. Je communiceert op een open en heldere wijze, zodat alle teamleden weten waar ze aan toe zijn en wat er van hen verwacht wordt. De afdeling Bedrijfsvoering is ondersteunend voor de afdelingen Laboratorium en Technologie en Advies.