Water Alliance Innovation Stimulation Award 2018

De Water Alliance daagt innovatieve ondernemers binnen de watertechnologiesector uit hun meest innovatieve product aan te dragen voor de prestigieuze Water Alliance Innovation Stimulation Award 2018.


“Door het winnen van de WIS Award is onze naamsbekendheid enorm gegroeid. Sinds januari worden we da
n ook maandelijks benaderd voor interviews en worden er artikelen gepubliceerd over onze innovatie. Dit is exact wat we nodig hebben en waarom we hebben meegedaan aan de WIS-award,” Jos van Dalfsen, R&D Manager bij Wafilin Systems, winnaar WIS 2017.

De Water Alliance Innovation Stimulation Award is een prestigieuze Award die uw bedrijf helpt uw innovatieve product voor het (internationale) voetlicht te brengen. Als genomineerde strijdt u, tijdens het European Water Technology Week in september 2018, samen met de andere kanshebbers in verschillende rondes om de Award. Tevens wordt uw innovatie gedurende deze periode meegenomen in de communicatie van de Water Alliance. Wint u de WIS Award, dan ontvangt u een ondersteuningspakket op het gebied van marketing en communicatie ter waarde van € 10.000,- om uw innovatieve product internationaal te promoten. Wilt u meer informatie over deelname stuur dan een e-mail naar Alex Berhitu

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen wij u naar de site van Water Alliance.